Snudde kampen mot Nest-Sotra

Nest-Sotra ledet to ganger, men Brann vant til slutt 4-2 i Vestlandshallen.

SLUTT: Dommeren blåser av kampen og Brann vinner kampen fortjent etter at Nest-Sotra tok ledelsen to ganger.

90. min:  Jakob Orlov legger på til 4-2 fra kloss hold etter fint forarbeid av Fredrik Haugen og Steffen Lie Skålevik.

87. min: Brann fortsetter å angripe. Nytt corner. Sivert header like over.

84. min: Fredrik Haugen fyrer til, keeper redder, og Steffen Lie Skålevik er på plass på returen og tupper ballen i mål fra kloss hold til 3-2 til Brann!

83. min: Haugen og Stenevik kombinerer fint, før sistnevnte skaffer seg ledig plass inne i feltet og avslutter, men skuddet går over målet.

81. min: Jakob Orlov forsøker et skudd fra sekstenmeteren, men det blir blokkert.

75. min: Fredrik Pallesen Knudsen kommer inn for Jonas Grønner.

74. min: Trippelsjanse til Brann! To skudd fra Haugen og en tå fra Orlov, men ballen ville ikke inn denne gangen. Corner til Brann.

73. min: Alex Horwath må i aksjon. Nest-Sotra konterer og får avsluttet, men Alex redder bra.

69. min: Ballen går i taket, det betyr dropp.

64. min: Ny corner til Brann. Halldor Stenevik plukker klareringen på sekstenmeteren og får skutt, men ballen går like over.

61. min: Sivert blir felt på vei inn i sekstenmeteren. Frispark på streken. Haugen legger den nydelig i mål! Ikke helt i krysset, men nesten.

58. min: Corner til Brann. Haugen legger inn og Orlov får et slags treff med hodet, men ballen går utenfor.

56. min: Kasper Skaanes forsøker seg med et skudd på halv-volley. Snisser stolpen!

55. min: I denne omgangen spiller Halldor på høyrekanten. Steffen har gått over på venstre. Det er Jakob Orlov som spiller midtspiss.

53. min: Ruben Kristiansen spiller fri Kasper Skaanes som smeller til fra 13-14-meter. Han får ikke skikkelig treff og skuddet går til side for mål.

49. min: Sivert Heltne Nilsen fikk gult kort i etterkant av målet.

48. min: Bismar Acosta og Alexander Dang går i duell i sekstenmeteren. Sistnevnte går over ende og får straffe. Dang setter selv straffen hardt midt i mål til 2-1.

46. min: Brann sparker i gang 2. omgang.

Jakob Orlov og Fredrik Haugen har kommet inn for Karistoffer Barmen og Daniel Braaten. Bismar Acosta har kommet inn for Vito Wormgoor. Alex Horwath har kommet inn for Piotr. Ulrik Edvardsen, som er Brann-spiller, kommer inn i Nest-Sotras midtforsvar.

PAUSE.

45. min: Nok et farlig angrep fra høyre. Skaanes legger hardt inn. Men løpene times ikke helt.

44. min: Brann snapper ballen helt oppe og Barmen prøver å skru ballen i hjørnet. Skuddet går like over.

41. min: Tøffe taklinger utpå her nå. Hjemmelaget er blitt kjørt helt tilbake og forsvarer egen sekstenmeter. Brann vender og vrir spillet. Har best plass på høyresiden.

40. min: Halldor Stenevik blir tatt på venstrekanten. Frisparket bokser Sanchez Olsen til kast for Brann.

38. min: Brann triller ball nå. Prøver å komme seg nærmere mål.

34. min: Daniel Braaten er i lekent slag i dag! Nå ble han felt på vei inn i sekstenmeteren inn fra høyre. Dommeren tar frispark på streken. Det ender med at Sivert skyter til siden og over på en klarering.

33. min: Daniel Braaten prøver seg på et C-moment som han nesten klarer, til publikums store glede.

32. min: Fint spill av Brann igjen. Sivert spiller fri Skaanes inn i feltet, som igjen spiller tilbake til Barmen som kommer bakfra. Bredsiden må Sanchez Olsen strekke seg etter og redder da avslutning.

31. min: Brann fortsetter å angripe. Kasper Skaanes tar lagets andre corner for dagen. Jonas Grønner stiger høyt til værs på bakerste stolpe, men headingen går til side for mål.

28. min: Der satt den! 1-1. En god Brann-kontring hvor Braaten legger hardt og lavt inn foran mål. Steffen Lie Skålevik når nesten ballen, men Halldor Stenevik kommer på bakre stolpe og får bredsidet ballen i mål fra halvmeteren.

27. min: Brann trykker på fra høyre. Kasper Skaanes blir spilt fri og legger tilbake 45 grader, men igjen er hjemmelaget påpasselig og får ryddet unna.

26. min: Daniel Braaten spiller ballen rundt Nest-Sotras venstreback og får lagt inn. Men igjen får hjemmelaget ryddet unna.

25. min: Alexander Deng kommer seg forbi Jonas Grønner og avslutter like innenfor sekstenmeteren, men Piotr henger med og redder. Returen blir ryddet unna.

24. min: Sivert prøver å finne Braaten på løp i bakrom, men Sanchez Olsen kommer ut og snapper ballen først.

23. min: Mye skjer langs Branns høyreside. Innlegget fra Skaanes går bak mål.

22. min: Denne gangen legger Braaten inn lavt, men ballen går rett til en kamuflasjekledd spiller.

21. min: Braaten legger inn fra høyre, Nest-Sotra får klarert.

20. min: Nest-Sotra og Alexander Deng kommer til en avslutning som blir veldig svak og triller inn til Piotr i Brann-buret.

18. min: Daniel Braaten blir hindret flere ganger når han fosser fremover mot sekstenmeteren, men får ikke frispark. Det gjør derimot hjemmelaget når de prøver å angripe.

16. min: Igjen kombinerer Braaten og Nouri langs høyrekanten. Denne gangen ender det med corner til Brann. Lagets første i denne kampen. Innlegget fører ikke til farligheter.

15. min: Amin Nouri overlapper Daniel Braaten og får lagt inn.  Det kommer gode løp inn i feltet, men ballen går i klypene på Sanchez Olsen igjen.

14. min: Kristoffer Barmen skrur frisparket rundt muren, men skuddet er ikke hardt nok og Sanchez Olsen redder uten større problemer.

13. min: Kasper Skaanes prøver å spille gjennom til Steffen Lie Skålevik, men blir tatt rett utenfor sekstenmeteren. Frispark til Brann.

12. min: Jonas Grønner prøver seg med et skudd fra egen banehalvdel. Keeper står langt ute, men ballen går til side for mål.

10. min: Det er ganske høyt tempo innledningsvis for å være en treningskamp i januar.

03. min: 1-0: Marcus Stueland fører hjemmelaget i ledelsen. Skuddet kommer på litt skrått hold fra 8-9 meter.

01. min: Der er kampen i gang. Fire minutter forsinket.

Kampen virker å være noe forsinket. Lagene er på vei inn på banen først nå.

Vito Wormgoor har fått kapteinsbindet i sin første opptreden som Brann-spiller.

Lagene har blitt enige om at Ulrik Edvardsen skal spille for Nest-Sotra i denne kampen for å få mer matching.

Du kan se kampen på BT.no eller høre kampen på BAs nettradio.

2-4: Jakob Orlov (90.)

Treningskamp, Vestlandshallen. Ca. 200 tilskuere. Dommer: Kristoffer Hagenes. Gult kort: Ole Kristian Rødahl, Nest-Sotra og Sivert Heltne Nilsen, Brann.

Nest-Sotra (4-5-1): Martin Sanchez Olsen (Andreas Lunde fra 78.) - Erlend Hellevik Larsen (Ole Thomas Herrem fra 72.), Bjarte Haugsdal, Mats Walberg (Ulrik Edvardsen fra 46.), Szymon Walczak - Joakim Edvardsen, Ole Kristian Rødahl (Thomas Juvik fra 72.), Max Jakob Bjørsvik (Damian Sanchez Olsen fra 46.), Rune Moe (Kristoffer Østervold fra 46.), Marcus Stueland - Alexander Dang (Tim Nilsen fra 64.).

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski (Alex Horwath fra 46.) - Amin Nouri, Jonas Grønner (Fredrik Pallesen fra 72.), Vito Wormgoor (Bismar Acosta fra 46.), Ruben Kristiansen - Kasper Skaanes, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen (Fredrik Haugen fra 46.) - Daniel Braaten (Jakob Orlov fra 46.), Steffen Lie Skålevik, Halldor Stenevik.