Nedturen fortsetter for Brann 2

Brann 2 gikk på sitt femte strake tap da det ble 1-3 borte mot Tertnes mandag kveld.

Jonas Fredriksens redusering til 1-2 i det 67. minutt skapte spenning i en ellers kjedelig forestilling på Åstveit. Tertnes startet friskest, og ledet fortjent 1-0 til pause.

I 2. omgang forsøkte Brann å utligne ved å legge presset høyere på banen. I stedet doblet Tertnes ledelsen i det 65. minutt. Brann 2 svarte med å bytte inn Ian Bull og guttelagspilleren Mikail Maden. Det ga umiddelbart effekt.

Et strøkent innlegg fra Maden ble møtt med pannebrasken til Fredriksen. Sønnen til tidligere A-lagsspiller Roar Fredriksen stanget Brann inn i kampen igjen.

I perioden som fulgte Branns scoring ble det skapt flere sjanser som kunne ført til utligning. Men siste tredjedelen ble som regel for upresis. I stedet punkterte Tertnes kampen på en kontring to minutter før full tid.

Med mandagens tap, det femte i rekken, ligger Brann 2 helt sist i 3. divisjon avdeling 4.

Trøsten er at ligaen er jevn og det fort kan snu. Neste kamp er hjemme mot Lysekloster tirsdag 22. mai. Kampen starter klokken 19.00 og spilles på Nymark.

Tertnes - Brann 2 3-1 (1-0)

5. serierunde Norsk Tipping-ligaen avd. 4. Åstveit Idrettspark. Dommer: Andre Knudsen Arnholt, Østsiden-Askøy. Gult kort: Sindre Flaa og Erling Tenden Myklebust (Tertnes),  Jonas Grønner og Aune Heggebø, (Brann 2).

1-0: Eirik Nielsen Hornnes (4.)
2-0: Ruben Garlid (65.)
2-1: Jonas Fredriksen (67.)
3-1: Andreas Bøe Snekkevik (88.)

Brann (4-3-3): Markus Olsen Pettersen - Jonas Grønner (Emil Kalsaas fra 46.), Nicholas Marthinussen, Normann Misje Roman, Håvard Foldnes - Jonas Fredriksen, Andreas Mjøs, Erik Olaf Krohnstad (Mikail Maden 66.) - Eirik Moldenes, Aune Heggebø, Mikael Baisotti (Ian Bull fra 66.).