- Nå kan Rosenborg bare komme

Torgeir Børven ladet opp til Unicef Mesterfinalen med en lekker scoring.

Annonse:

Selv om 1-0-ledelsen hans ble snudd til 1-2-tap i generalprøven mot Sogndal, sitter Brann-spissen igjen med en god følelse før det braker løs på onsdag.

På forhånd varslet han på Brann.no at han jaktet den gode følelsen i lørdagens kamp. Men det mente han at han ønsket seg noen opplevelser ute på banen som bekreftet at han er klar til alvoret begynner.

Den bekreftelsen kom allerede fem minutter ut i kampen.

Relasjon med Haugen

- Fredrik Haugen vet hvor jeg er foran mål. Den relasjonen begynner å sitte. Det var et fint innlegg og godt å se den sitte i nettet, sier han om den presise headingen som sendte Brann i føringen.

Og det kunne fort blitt flere. Børven hadde en nesten identisk litt senere, men i stedet for å heade den mot motsatt hjørne forsøkte han å sette den i nærmeste.

- Jeg burde kanskje scoret en til, ja, innrømmer han. Sivert Heltne Nilsen kunne også scoret før pause. Men flere enn den ene kom aldri.

- Men fikk du den gode følelsen som du jaktet på?

- Ja, i 1. omgang gjorde jeg det. Så ødela jeg litt for meg selv etter pause, sier han selvkritisk.

Ned som indreløper

Etter pause ble målscoreren flyttet ned som indreløper for å gjøre plass til Jakob Orlov som også trengte matchtrening på spissplassen. Det var ingen god opplevelse, medgir 25-åringen fra Øystese.

- Det ble få bidrag fra min side som indreløper. Jeg var vel heller med på å skape problemer for oss selv. Jeg ga bort ballen noen ganger, vi mistet rytmen og ga Sogndal overganger, sukker han ærlig.

Nå venter Rosenborg på Stadion onsdag kveld. Børven forsikrer at Brann-spillerne er klare til å gi trønderne skikkelig kamp og at lørdagens nederlag ikke spiller noen stor rolle når alvoret begynner.

- Nå kan Rosenborg bare komme. Vi er lei pre-season og gleder oss til å spille kamper som betyr noe. Alle gleder seg enormt til å komme igang, forsiker Branns målscorer.

Han håper selvsagt å få starte finalekampen, og tror både innsats og prestasjoner vil bedre seg når det står mer på spill:

- Rammen rundt endrer mye. Uansett hvor mye man vil i treningskamper så blir det aldri det samme, sier han.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: