Møter Sarpsborg 08 fredag

Fredag venter norsk eliteseriemotstand for første gang i vinter for Brann-guttene.

Annonse:

Et Sarpsborg 08-lag som er meget fornøyd med egne prestasjoner for tiden har etter eget utsagn levert en «kruttsterk» seier mot Dinamo Kiev og deretter en «knallsterk» seier mot Rubin Kazan under oppholdet i Marbella. De har også slått svenske Kalmar.

Alle tre kampene har endt 1-0.

Mot Brann fredag starter sannsynligvis de spillerne som har fått minst spilletid under oppholdet. Det blir uansett et interessant møte for et Brann-lag som har ett tap (0-2 for Elfsborg) og to seirer (3-2 over Viking og 1-0 over Puskas Akademia) så langt i vinter.

Lars Arne Nilsen må unnvære Daniel Braaten som har vært lenge borte med leggskade. Heller ikke Vidar Ari Jonsson er kampklar etter å ha fått en smell mot Puskas.

De øvrige i A-stallen ventes aktuelle, bortsett fra Ruben Kristiansen (skal bli far) og Halldor Stenevik (G18-landslag) som ikke er med på treningsleiren. Amer Ordagic er aktuell ietter å ha stått over Puskas-kampen grunnet skade.

Kampen er blitt flyttet flere ganger, men vi antar at arrangøren opprettholder Marbella Football Center som kamparena. Det er avspark klokken 16.00.

Du kan se kampen direkte på ba.no (krever abonnement). Lagoppstillingen kommer på Brann.no en time før avspark.

Dette er Branns siste kamp før hjemreise fra Marbella. Neste lørdag er Åsane motstander i Vestlandshallen. Så venter Sogndal helgen etter - og så begynner Eliteserien.

Kjøp partoutkort 

Annonse fra Eliteserien: