Tapte på overtid

Molde scoret sekunder før slutt og Brann gikk glipp av et viktig poeng i medaljekampen.

Stem på Branns beste spiller her.

SLUTT: Molde vant på overtid kun sekunder før slutt etter en jevn kamp. Ku

90 + 4. min: Molde får corner. Ruben Gabrielsen header ballen i mål til 1-0 rett før slutt.

90 + 4. min: Marengo gjør en fin jobb på venstrekant. Legger videre til Braaten som spiller til Barmen som skyter rett utenfor.

90 + 3. min: Nytt frispark til Molde. Denne gangen i midtsirkelen. Aursnes legger inn i boksen. Gabrielsen stusser videre, men rett til Piotr.

90 + 2. min: Molde får frispark rett utenfor sekstenmeterpå høyre side. Petter Strand skyter rett over mål.

90. min: Vidar Ari Jonsson kommer inn for Deyver Vega.

88. min: Daniel Braaten takler bakfra uten å få tak i ballen. Får også gult kort.

87. min: Bismar Acosta får gult kort for å sparke vekk ballen og får gult kort.

86. min: Frispark til Molde. Aursnes legger inn. Ballen går over alle og ut til utspark.

85. min: Barmen sleiver langt over og til side for mål etter godt angrepsspill fra Brann.

83. min: Marengo spiller Kristiansen fint gjennom, men Linde redder. Stor Brann-sjanse!

82. min: Marengo skyter over fra langt hold. Godt forsøk.

80. min: Ny kort corner-variant fra Molde. Denne gang blir det farlig. Grønner redder på streken etter heading fra Håland!

78. min. Marengo lager frispark på Moldes banehalvdel.

77. min: Ludcinio Marengo kommer inn for Torgeir Børven.

75. min: Wadji skyter overraskende fra kanten av sekstenmeteren. Piotr redder til corner. Gabrielsen får stå alene på fem-meteren, men treffer ikke rent og ballen går utenfor.

74. min: Fredrik Brustad går ut hos hjemmelaget og inn kommer Erling Braut Haaland.

73. min: Molde legger inn fra høyre. Wadji er nære med å gi Molde ledelsen, men klarer ikke å bestemme om han skal heade eller skyte og treffer ballen med kneet. Ballen går utenfor.

72. min: Braaten får frispark i midtsirkelen. Nilsen setter i gang spillet for Brann.

70. min: Ruben Gabrielsen erstatter Mattias Moström hos Molde. Amin Nouri skyter over fra langt hold.

69. min: Barmen header ned til Vormgoor som skyter i stolpen!!! Kampens største sjanse!

68. min: Stian Gregersen takler både Vega og ballen. Får gult kort. Vega tar frisparket selv. Ender med Molde-klarering og Brann-kast på høyresiden.

67. min: Fredrik Aursnes skyter utenfor fra 17 meters hold.

66. min: Daniel Braaten kommer inn for Peter Orry Larsen.

65. min: Frispark til Brann ved midtsirkelen. Sivert Heltne Nilsen blir tatt av Fredrik Aursnes.

61. min: Larsen skyter over fra langt hold.

57. min: Acosta gjør en god jobb i en-mot-en mot Brustad og blokkerer skuddet. Corner til Molde. Vegard Forren header over.

56. min: Aurnses mottar ballen på vei inn i feltet og skyter fra skrått hold. Rett på Piotr som er med på notene.

54. min: Nouri kommer på overlapp og får ballen fra Vega. Nouri legger inn, men ballen går rett i klypene på Linde.

53. min: Brustad dytter Wormgoor over ende i feltet. Frispark til Brann.

52. min: Vegard Forren er for sein inn i taklingen på Larsen og får gult kort.

50. min: Vegas corner er god, men Molde klarerer og starter en kontring. Brann klarer å stoppe de blå også denne gangen.

49. min: Vega blir dratt ned halvveis inn på Moldes halvdel. Tar selv frisparket. Vegard Forren stusser ballen til corner for Brann.

48. min: Molde angriper langs høyrekanten og skaffer seg et nytt corner. Ballen går gjennom hele feltet, men går ut til utspark for Piotr Leciejewski.

47. min: Molde får omgangens første corner. Prøver en kort variant som Nouri snapper opp.

46. min: Brann sparker i gang 2. omgang.

PAUSE: Lagene går til pause etter en jevn omgang uten mål.

45 + 2. min: Vega legger inn, får ballen tilbake fra en Molde-spiller og legger inn på nytt. Til slutt prøver Sivert Heltne Nilsen på et innlegg som blir småfarlig.

45 + 1. min: Deyver Vega skyter fra langt hold, går via et Molde-bein til corner.

43. min: Molde med et farlig og dårlig tilbakespill. Linde sklir ballen vekk foran Vega.

42. min: Vito Wormgoor sklitakler ballen unna foran Fredrik Brustad på vei mot mål.

38. min: Thomas Amang må gå ut med skade og blir erstattet av Ibrahima Wadji.

35. min:  Kristoffer Barmen får gult kort etter felling av Petter Strand på vei fremover.

31. min: Brustad avslutter via Wormgoor. Molde med corner. Brann holder unna.

30. min: Børven får en ball i bakrom, men klarer ikke å få kontroll på den.

29. min: Nouri skaffer Brann lagets første corner. Vega slår inn mot midten av feltet. Molde vinner duellen, men ballen havner hos Wormgoor som prøver et skudd. Molde klarerer igjen.

24. min: Amang kommer inn på banen igjen.

22. min: Thomas Amang ligger nede med skade. Kommer seg opp igjen, og hinker av banen.

20. min: Acosta dytter unna Amang i midtsirkelen og får frispark mot seg.

18. min: Thomas Amang skyter fra 19-20 meter, men ballen går en meter over mål. FInt en-touch spill fra Molde i oppbygningen der.

13. min: Amin Nouri legger inn fra høyre. Ballen går for nært mål og rett i klypene på Linde.

12. min: Peter Orry Larsen blir dyttet over ende av Ellingsen. Får frispark i midtsirkelen.

11. min: Thomas Amang tar mes seg ballen inn i sekstenmeteren, men Grønner presser ham og skuddet går utenfor.

09. min: Molde og Thomas Amang går i offside.

08. min: Deyver Vega driver fint fremover og inn i sekstenmeteren. Skuddet går dessverre over og til side for mål.

07. min: Vega hekter Moström og får frispark mot seg midt på banen.

04. min: Amin Nouri kaster langt inn i feltet. Kristoffer Barmen får frispark mot seg i duell med Vegard Forren.

02. min: Molde får kampens første corner. De blå prøver en variant langs bakken, men Amang mister ballen i vendingen.

01. min: Molde tar avspark.

Det nærmer seg kampstart på Aker stadion, som har fått lagt nytt krøllgress i landslagspausen.

Brann mangler en sentral spiller som Fredrik Haugen, men kan glede seg over at Vito Wormgoor, Bismar Acosta, Ruben Kristiansen, Kristoffer Barmen og Daniel Braaten er friskmeldte.

De fire førstnevnte starter.

FAKTA

Molde - Brann 1-0  (0-0)

1-0: Ruben Gabrielsen (90.)

25. serierunde Eliteserien. Aker Stadion. 6861 tilskuere. Dommer: Ola Hobber Nilsen, Nordstrand IF. Gult kort: Vegard Forren, Stian Gregersen, Molde og Kristoffer Barmen, Bismar Acosta, Daniel Braaaten, Brann.

Molde (3-5-2): Andreas Linde - Stian Gregersen, Vegard Forren, Babacarr Sarr - Christoffer Remmer, Fredrik Aursnes, Mattias Moström (Ruben Gabrielsen fra 70.), Martin Ellingsen, Petter Strand - Fredrik Brustad (Erling Håland fra 74.), Thomas Amang (Ibrahima Wadji fra 38.).

Brann (5-4-1): Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Jonas Grønner, Vito Wormgoor, Bismar Acosta, Ruben Kristiansen - Deyver Vega (Vidar Ari Jonsson fra 90.), Kristoffer Barmen, Sivert Heltne Nilsen, Peter Orry Larsen (Daniel Braaten fra 66.) - Torgeir Børven (Ludcinio Marengo fra 77.).