Videre i cupen etter 2-0-seier

Torgeir Børven og Sivert Heltne Nilsen scoret målene da Brann slo Lysekloster 2-0 i 2. runde av NM.

SLUTT: Brann vinner 2-0 og er videre i cupen.

89. min: Bismar Acosta har fått seg en smell, men kommer seg opp igjen. Ser ut til å kunne fullføre kampen.

87. min: Lysekloster ypper seg og får nesten avsluttet i feltet. Småfarlig. Men Brann får ryddet unna.

81. min: Brann bytter ut Nilsen og Vega. Inn kommer Marius Bildøy og Kristoffer Barmen. Hjemmelaget gjør også sitt siste bytte. Ut går Vladan Radojkic, mens Håkon Kvittingen kommer inn.

79. min: Peter Orry Larsen lobber over keeper, men Muqkurtaj står på streken og redder!

76. min: Stenevik legger inn mot mål og Børven putter, men det vinkes for offside. Intet mål denne gangen.

75. min: Stenevik med corner for Brann. Lysekloster får klarert innlegget.

72. min: Kapinga Brazy går ut og Marius Hodne Sivertsen kommer inn for hjemmelaget.

70. min: Vega skaffer Brann en corner. Stenevik spiller kort til Skaanes som legger inn. Azar header mot mål, men Lysekloster avverger.

66. min: Lysekloster kommer til nytt innlegg fra venstre. Denne gangen er det Trætteberg som header over.

64. min: Martin Pedersen legger inn fra venstre. Kristoffer Østervold får til en god heading i feltet, men ballen går rett utenfor.

60. min: Halldor Stenevik kommer inn for Fredrik Haugen.

58. min: Amin Nouri forsøker seg fra langt hold, men skuddet går også langt over.

54. min: Martin Pedersen skyter fra sekstenmeterstreken, men over.

52. min: Vega skaffer Brann en corner. Haugen slår ballen midt i feltet. Der stuper Sivert Heltne Nilsen frem og header ballen forbi Chris Midtun i Lysekloster-målet til 2-0 for Brann.

50. min: Helland takler Haugen. Branns indreløper blir sint og treffer Helland med en arm. Begge får gult kort.

48. min: Amin Nouri legger inn i feltet fra venstre. Men det er ingen Brann-spillere der. Keeper Midtun plukker enkelt.

46. min: Fredrik Haugen sparker i gang 2. omgang.

PAUSE: Brann har det meste av spillet, mens Lysekloster ligger kompakt og prøver seg på noen overganger.

45. min: Vega legger inn og Børven header nesten over keeper, som gjør en fenomenal redning og får slått ballen over mål til corner.

41. min:  Vega jager en ball i feltet. Den faller ned til Skaanes som skyter godt over fra god posisjon.

38. min: Denne gangen er det Vega som legger inn. Også dette innlegget er upresist og ender med utspark fra mål.

36. min: Vidar Ari Jónsson slår inn fra høyre, men ballen går langt over og bak mål.

28. min: Horwath er ute for å plukke ned ballen i feltet, men mister. Martin Pedersen skyter mot mål, men Acosta blokkerer.

27. min: Horwath bokser vekk den påfølgende corneren.

26. min: Lysekloster får en god sjanse etter corner. Får ny corner.

24. min: Frispark til Brann fra 25-30 meters hold. Haugen slår ballen inn bak forsvaret i feltet. Der er Azar som sender ballen videre inn foran mål. Torgeir Børven står umarkert og får all den tiden han trenger til å få ballen i mål fra kloss hold.

22. min: Vega finner Larsen i feltet, som kommer seg forbi en spiller, men keeper er deretter fremme og snapper.

18. min: Vidar Ari Jónsson er for sein i en takling og får gult kort. Frisparket blir slått langt inn i feltet. Horwath plukker greit.

17. min: Ole Thomas Herrem må gi seg etter smellen med Horwath. Blir erstattet med Ken-Joar Lyngås Føyen.

15. min: Trætteberg legger inn fra høyre, Østervold header fra 13-14 meter.

13. min: Vidar Ari Jónsson legger inn. Keeper Midtun må bokse vekk i duell med Skaanes.

09. min: Lysekloster angriper langs høyresiden, men den siste pasningen treffer ikke og ballen går inn til Horwath.

04. min: Haugen tar Branns og kampens første corner. Lysekloster får klarert.

03. min: Det ser ut som om Horwath blokkerer Herrem og at Lysekloster får straffe, men det er utspark fra fem-meteren. Merkelig situasjon.

02. min: Azar Karadas prøver å finne Vega i bakrom. Lykkes nesten.

01. min: Lysekloster tar avspark.

Oppvarmingen er godt i gang her på Lysekloster Framo Idrettspark.

Lysekloster - Brann 2-0 (1-0)

1-0: Torgeir Børven (25.)
2-0: Sivert Heltne Nilsen (52.)

2. runde NM. Lysekloster Framo Idrettspark. 1495 tilskuere. Dommer: Sivert Øksnes Amland, Kringlebotn IL. Gult kort: Joakim Helland, Lysekloster og Fredrik Haugen, Brann.

Lysekloster (5-4-1): Chris Sunde Midttun - Durim Muqkurtaj, Kapinga Brazy (Marius Hodne Sivertsen 72.), Martin Pedersen, Thorvald Trætteberg, Denis Ljubovic - Håkon Moldeklev, Joakim Helland (k), Ole Thomas Herrem (Ken-Joar Lyngås Føyen fra 19.), Vladan Radojkic (Håkon Fagerbakke Kvittingen fra 81.) - Kristoffer Østervold.

Brann (4-3-3): Alex Horwath - Amin Nouri, Azar Karadas, Bismar Acosta, Vidar Ari Jónsson - Fredrik Haugen (Halldor Stenevik fra 60.), Sivert Heltne Nilsen (Kristoffer Barmen fra 81.), Peter Orry Larsen - Deyver Vega (Marius Bildøy fra 81.), Torgeir Børven, Kasper Skaanes.