Målløst mot Sogndal

På tross av mange sjanser til begge lag endte treningskampen mot Sogndal 0-0.

SLUTT: Det ble mange sjanser til begge lag, men kampen endte likevel målløs.

90. min: Sogndal prøver på en siste dødball. Men rekker ikke å fullføre angrepet før dommeren blåser av kampen.

89. min: Børven får slått inn i midten, hvor Kasper Skaanes får headet mot mål. Blir for enkelt for Dyngeland.

88. min: Marius Bildøy kommer inn for Ruben Kristiansen.

88. min: Kasper Skaanes angriper fint igjen og slår inn til Vega som ikke får avsluttet.

87. min: Brann kontrer. Børven slår til Vega som kommer på overløp. Deyver skyter på keeper, ballen går på en forsvarer og tilbake til keeper. God sjanse igjen til Brann.

86. min: Corner til Sogndal. Ballen går over alle og Ruben starter Branns angrep. Sogndal vinner tilbake ballen.

85. min: Skaanes nesten igjen! Halldor spiller fint til Kristiansen som slår inn i feltet. Kasper kommer seg forbi en spiller, og ballen ser ut til å gå forbi keeper, men blir klarert.

81. min: Gode tendenser fra Skaanes og Stenevik. Kasper får ballen tilbake, men får ikke skikkelig smell på avslutningen.

78. min: Sogndal har byttet ut Teniste og setter inn Ulrik Fredriksen, sønn av tidligere Brann- og Sogndal-spiller Roar Fredriksen.

76. min: Amin Nouri går ut Viljar Birkeland kommer inn.

75. min: Sogndal har byttet ut Victor Grodås, Kristinn Jónsson kommer inn. Også Per-Magnus Steiring har gått ut, der har Eirik Skaasheim kommet inn. Magnus Pedersen har erstattet Bendik Bye.

74. min: Halldor Stenevik får gult kort for holding.

74. min: Dobbeltsjanse til Brann! Både Vega og Børven får skutt mot mål, men Sogdnal har folk på streken også denne gangen.

73. min: Acosta header mot mål, men Sogdal header unna rett foran streken.

72. min: Haugen legger inn. Karadas header, men Moberg header unna. Ny corner. Karadas fikk seg en smell, men reiser seg fort opp igjen.

71. min: Kristiansen får frispark langs venstrekanten på linje med sekstenmeteren. Sogndal klarerer til corner for Brann.

69. min: For en sjanse fra Sogndal. Fredrik Flo går forbi keeper, men bommer så på ballen, slik at Barmen får taklet. Kampens desidert største sjanse.

67. min: Kristiansen mister ballen på midten og Edin Øy legger inn fra høyre, men ingen Sogndal-spillere følger opp i boksen.

63. min: Sognal med sin første corner for kampen. Azar Karadas header unna.

62. min: Sogndal bytter ut Koomson og inn kommer Tomas Totland. Ole Amund Sveen går også ut og blir erstattet av Fredrik Flo. Chidi går ut og blir erstattet av Edin Øy.

* Brann har ikke fått til noe som helst nå i 2. omgang.

60. min: Sogndal angriper igjen, men denne gangen stoppes de hvite rundt 16-meteren.

57. min: Sogndal kjører kampen nå. Koomson treffer ikke rent på ballen fra 8-9 meter og ballen går høyt over.

56. min: Nok en stor mulighet, men Sveen når ikke innlegget fra høyre.

54. min: Sogndal med sin største sjanse. Koomson slår et lavt innlegg fra høyre. Ole Amund Sveen bredsider ballen i stolpen!

53. min: Sogdnal bryter på midten og prøver å slå i bakrom, men pasningen er upresis.

52. min: Chidi skyter fra 50 meter, godt plassert, men enkelt for Piotr som har god tid til å se skuddet an.

50. min: Høyt tempo igjen nå, litt oppjaget spill.

46. min: Sogndal sparker i gang 2. omgang.

Utvik går ut Vegar Leikvoll Moberg kommer inn.  Azar Karadas kommer inn for Jonas Grønner, Bismar Acosta kommer inn for Vito, Deyver Vega kommer inn for Gilli, Halldor Stenevik kommer inn for Daniel Braaten, Torgeir Børven kommer inn for Steffen Lie Skålevik og Kasper Skaanes kommer inn for Sivert Heltne Nilsen, noe som betyr at Barmen spiller som defensivt anker i 2. omgang.

Det forventes mange bytter hos begge lag før 2. omgang.

PAUSE

45 + 1. min: Kristoffer Barmen med sin andre sjanse. Får skutt fra 16-meters hold. Men får ikke presset ballen ned under tverliggeren.

45. min:  Et Brann-frispark blir slått inn mot mål, ballen stusset videre og forbi keeper. Der redder Bjørn Inge Utvik på streken.

44. min: Haugen slår inn mot første stolpe. Havner i beina på Heltne Nilsen, men flere bein står i veien mellom ham og målet.

43. min: Kristiansen vinner en ball høyt oppe i banen, og Sogndal må gi til corner.

42. min: En langpasning går helt frem til Skålevik, som header på direkten. Ballen går i en bue, men Dyngeland får reddet i siste liten.

41. min: Haugen skrur ballen innover. Barmen når nesten ballen, og ballen går forbi de fleste spillerne.

40. min: Brann bryter og Braaten angriper. Kristiansen kommer på overlapp og skyter. Sogndal blokkerer til kampens første corner.

38. min: Barmen lykkes nesten med å spille fri Skålevik, men Sognal får stoppet pasningen rett før den når frem til Brann-spissen.

34. min: Eirik Birkelund legger inn fra høyre. Ballen går rett i klypene til Piotr.

33. min: Brann presser høyt og aggressivt. Det ender med frispark til Sogndal denne gangen.

31. min: Steiring faller vondt etter en duell og blir liggende med smerter. Kommer seg på beina igjen.

29. min: Sivert Heltne Nilsen feller Chidi rett utenfor sekstenmeteren. God posisjon. Koomson skrur den over mål.

26. min: STOR SJANSE til Barmen. Braaten kommer helt ned til dødlinjen og legger 45 grader tilbake til en umarkert Barmen. Han får ikke skikkelig treff og ballen går utenfor.

25. min: Sogndal kommer til avslutning innenfor sekstenmeteren. Men skuddet fra Teniste byr ikke på vanskeligheter for Piotr.

22. min: Steffen Lie Skålevik går på et sugende løp og får lagt tilbake i feltet. Der kommer Haugen, som dessverre får blokkert sin avslutning.

21. min: Bendik Bye får nesten med seg ballen forbi Vito Wormgoor, men Piotr er ute og plukker ballen.

19. min: Innlegg fra høyresiden, men Dyngeland i Sogndal-buret plukker greit i egen fem-meter.

18. min: Sogndal upresise med innleggene sine. Nok en gang blir det slått utenfor og bak mål.

17. min: Sogndal kontrer og Bendik Bye avslutter fra langt hold. Piotr redder forholdsvis greit, selv om han må slenge seg.

14. min: Frispark til Sogndal litt inn på Branns halvdel. Koomson slår først kort, får ballen tilbake for så å legge ballen bak mål. Ufarlig.

13. min: Braaten får lagt inn fra venstrekanten, Skålevik får til en heading, men ballen går i en høy bue over mål.

10. min: Brann prøver å angripe, men Sogndal har til nå greid å rydde unna. Brann har hatt ballen mest.

08. min: Ruben Kristiansen løper ned Koomson på sin side. Frispark til Sogndal nær cornerflagget. Innlegget går over alle og ut over dødlinjen.

05. min: Haugen og Nouri kombinerer fint på høyrekanten, men Sogndal får blokkert innlegget til kast.

04. min: Kristoffer Barmen blir dyttet over ende midtveis inn på Sogndals banehalvdel. Haugen legger inn i feltet, Sogndal får klarert.

01. min: Fredrik Haugen sparker i gang kampen.

Begge lag spiller i sine vante drakter. Det er rødt mot hvitt.

Ivrige bergensere synger Nystemten før kampen!