LAN: - Vi kan ikke henge med hodet

Lars Arne Nilsen ber spillerne se frem mot Kristiansund-kampen og videre medaljejakt.

Annonse:

Etter å ha vært vitne til at Vålerenga vant sin aller første kamp på ny stadion var Brann-treneren like skuffet som spillerne. Men etter noen minutters oppgitthet velger han å se fremover.

- Vi kan ikke henge med hodet nå. Vålerenga er et bra lag. De er på desperat poengjakt på hjemmebane, på ny Stadion. Vi visste at dette ble vanskelig, minner han om.

- Når vi er så nær å ta de er vi selvsagt skuffet, men når vi har deppet litt skal vi mobilisere inn mot fredagens stadionkamp mot Kristiansund, understreker han.

Kunne ha vunnet

Nilsens menn lå under 0-1 til pause etter en middels åpningsomgang. Så våknet spillerne mer og rystet etter hvert hjemmelaget, som nok hadde frynsete nerver utover i omgangen.

Poeng ble det likevel ikke.

- Det er surt at vi ikke fikk med oss noe herfra. Vi har vel en målsjanse mer enn Vålerenga totalt sett i kampen, men det hjelper selvsagt ikke når de scorer på den muligheten de fikk mot slutten mens vi ikke gjorde det, oppsummerer Lars Arne Nilsen etter kampen.

- Vi spiller på mange måter en OK kamp, men når man taper og får ingenting igjen for innsatsen hjelper det ikke så mye, fortsetter han.

Da Fredrik Haugen utlignet til 1-1 litt ut i 2. omgang fikk Brann et slags grep om kampen. Kasper Skaanes ble sendt på banen noen minutter etterpå i et forsøk på å lure med seg alle poengene.

Sjanse for Skaanes

- Planen var at Kasper skulle komme inn bak forsvaret deres. Det så ut som om Vålerenga-spillerne begynte å bli slitne, og tanken var å springe de i senk, forteller Brann-treneren.

Sånn kunne det gått. For Vålerenga var shaky, men likevel fikk de lurt seiersmålet over streken på et langskudd med under ti minutter igjen å spille.

Kort tid etter fikk Brann den muligheten Lars Arne Nilsen håpet at innbytter Skaanes skulle få. Han fikk rom og brukte farten, men alene mot keeper klarte han ikke å score.

Etter kampen var det naturlig å spørre om Brann skulle gjort mer for å trygge uavgjort, om laget satset for mye på å ta alle tre poengene.

- Det er vanskelig å si. På stillingen 1-1 ligger vi an til et godt resultat på bortebane. Men samtidig så vi at muligheten til å vinne kampen var til stede. Så får Vålerenga scoringen sin i stedet. Sånn er det noen ganger, påpeker Lars Arne Nilsen.

Neste mulighet til å ta nye poeng i tetkampen i Eliteserien kommer fredag førstkommende klokken 19.00. Da er Kristiansund motstander på Stadion.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: