LAN: - Vi har fått en publikumsspiller

Brann-trener Lars Arne Nilsen tror Gilbert Koomson kan bli en yndling hos Brann-publikummet.

Annonse:

Nykommeren brukte bare noen minutter på å sjarmere både pressen og folk i Brann da han ankom treningsleiren på Gran Canaria fredag kveld. En livlig og smilende Gilbert Koomson klemte de han traff og uttrykte enorm glede over å komme til klubben.

Og skal vi tro trener Lars Arne Nilsen, så kommer vingen til å vinne mange hjerter når han begynner å spille kamper i rødt:

- Koomson har så mange spennende sider ved seg. Han kan drible og dra av en mann og har voldsomt fart. Med hans register tror jeg han vil bli en publikumsfavoritt på Stadion.

Saken fortsetter under bildet av Sivert Heltne Nilsen og Gilbert Koomson:

GOD MOTTAKELSE: Gilbert Koomson i samtale med Sivert Heltne Nilsen. Nykommeren føler seg godt mottatt i klubben.

- Hva er hans fremste egenskaper?

- En ekstrem fart, først og fremst, som vil gi oss en voldsom bakromstrussel.

- Men han har mye annet også. Han har stor og god motor og kan løpe veldig mye. Så slår mange målgivende i tillegg til å score en del selv, forteller Nilsen.

I tillegg fremstår han altså som en smilende og blid ung mann:

- En veldig trivelig kar med masse humør. Sånne gutter er det kjekt å ha i troppen, påpeker Nilsen.

Relasjonen til Teniste

Den mye omtalte relasjonen med Taijo Teniste, en annen Brann-nykommer fra Sogndal, er også en grunn for å tro på suksess.

- Vi har i praksis hentet en relasjon som Sogndal har bygget opp og som vi er veldig fornøyd med å få hit, fortsetter Brann-treneren.

At spilleren har vært i Norge i to og et halvt år, men mange kamper i Eliteserien bak seg, gjør også handelen tryggere enn om han var helt ny i landet og uten den samme erfaringen.

- Nå vet Gilbert hva han går til og vi vet hva vi får. Han er over den litt vanskeligere starten. Nå skal han fortsette i den samme ligaen som han har spilt i. Jeg ser ingen grunn til at han skal være dårligere for oss enn for Sogndal, mener Brann-treneren.

Totalt sett, med de to nevnte spillerne og Amer Ordadic fra Bosnia også inn i troppen, begynner det å se bra ut med tanke på å få en sterk tropp og et komplett lag til seriestart.

- Det ser bedre og bedre ut, påpeker treneren, som også er meget tilfreds med de tre første dagene på leiren i Gran Canaria. Troppen trener godt og humøret er på topp.

Seriestarten er 10. mars. Vi håper du kommer på stadion for å se nykommer Gilbert Koomson i aksjon.

Kjøp partoutkort

  

Annonse fra Eliteserien: