LAN: - Nå ønsker vi oss mye folk

Lars Arne Nilsen håper tilskuertallene fortsetter å stige etter triumfen på Åråsen.

Annonse:

Da Brann serieåpnet mot Strømsgodset var det «bare» solgt 8706 billetter. Men det endte med 3-0-seier, noe som lokket flere på den neste hjemmekampen.

I den var det bedre fremmøte, med 11.348 solgte billetter og 3-1-seier over FK Haugesund.

Deretter ble Lillestrøm slått 2-0 i en meget sterk bortekamp, og etter den uttrykker trener Lars Arne Nilsen at han håper prestasjonene frister flere til å gå på kamp.

Drømmer om full Stadion

- Viking på Stadion er en storkamp. Vi håper virkelig at folk blir med oss, for nå er vi med oppi der, sier Nilsen og tenker på Branns gode poengfangst på de første kampene.

Kjøp billett nå 

Men han beklager seg ikke:

- Jeg er ikke misfornøyd med publikum så langt, men det hadde vært gøy med full Stadion når vi leverer gode resultater, drømmer Lars Arne Nilsen.

Han får kanskje ikke det på lørdag klokken 1800, men håpet om stadig flere folk på tribunene lever selvsagt når mannskapet spiller underholdende fotball, scorer mye og vinner kamper.

I likhet med flere av spillerne trakk Lars Arne Nilsen frem Brann-publikummet som var på Åråsen på søndagens kamp:

- Vi har Norges beste publikum, og selv på bortebane er det vanvittig bra trøkk, synes Nilsen.

Flere som scorer mål

Publikum fikk masse å glede seg over:

- Vi kjører over Lillestrøm i perioder og kunne vunnet mer. Dette var en av våre beste borteseirer. Historisk sett har også Lillestrøm vært en vanskelig motstander som det kjennes ekstra godt å slå. Dessuten slo de oss to ganger i fjor, så denne smakte godt.

Oppgjøret mot Viking er årets første lørdagsderby for Branns del. En kamp mellom de to store vestlandslagene, og et like tradisjonsrikt oppgjør som Lillestrøm.

Treneren gleder seg over at flere spillere har scoret mål i sesonginnledningen. Spissene Jakob Orlov og Torgeir Børven har markert seg når de har fått sjansen. I forrige kamp var det vingene Gilli Rolantsson og Daniel Braaten som sto bak målene.

- De scorer alle sammen nå. Det er ikke lett for motstanderne å vite hvem de skal ta ut. Nå er det bare å peise på videre, forsikrer treneren.

Men først - cupkamp

Når Nilsen snakker om Viking-kampen allerede nå, så betyr det ikke at han hopper over onsdagens 1. rundekamp i cupen mot Austevoll. Brann-treneren har studert motstanderen og forbereder laget skikkelig.

- Det er full mobilisering til cupkampen. Selv om vi normalt sett skal vinne den, så skal vi gjøre ting skikkelig, forsikrer Brann-treneren.

Austevoll - Brann spilles på Austevoll onsdag klokken 18.00.

Brann - Viking spilles på Stadion lørdag klokken 18.00

>> Kjøp billetter nå

Annonse fra Eliteserien: