LAN: - Kunne ikke bedt om mer

Lars Arne Nilsen roser spillerne for å ha fulgt kampplanen til punkt og prikke.

Annonse:

Etter 1-0-seieren i Slovakia var Brann-treneren en meget fornøyd mann. Ikke fordi han tar avansementet til neste runde for gitt allerede, men fordi spillerne gjennomførte akkurat den planen Brann hadde lagt.

- Vi er på bortebane i europacupen, og hjemmelaget slipper nesten ikke til en eneste sjanse. Jeg kunne ikke bedt om mer, for nå har vi et veldig godt utgangspunkt til kampen i Bergen på torsdag, oppsummerer Nilsen.

Uavgjort ville vært bra

Uavgjort ville i utgangspunktet vært et godt resultat for Brann. Seier er selvsagt mye bedre, og Nilsen tror Brann skal klare jobben.

- Vi er normalt bedre hjemme i Bergen enn borte. Men Ruzomberok er et bra lag, og de kommer til å gi alt for å slå oss ut. Vi er på ingen måte videre ennå, minner Nilsen om.

På pressekonferansen sammen med hjemmelagets trener etter kampen ble Lars Arne Nilsen spurt om han var overrasket over at lagets stjernespiller Marek Sapara satt på benken.

På høflig vis svarte han:

- Sapara har en god fot, og han viste at han fortsatt er bra.

Han ble også spurt om hva laget snakket om i pausen siden starten på 2. omgang var så bra. Det var også da Bismar Acosta scoret det avgjørende målet.

- Vi var bra i starten av kampen, men så datt vi litt av inn mot pause. Så klarte vi å heve oss igjen, og 2. omgang var bra helt til Ruzomberok satte inn et skikkelig støt for å få en utligning mot slutten, svarte Nilsen.

Sarpsborg 08 først

Et litt spennende moment nå, er hvor mye krefter kampen i Slovakia kostet bare tre dager før Sarpsborg 08 kommer til Stadion. Det så ikke ut som om Brann-gjengen brukte opp alt de hadde av krefter.

- Det gjenstår å se. Spillerne løp i hvert fall enormt mye i kampen. Men vi er godt trent. Vi har også spillere i bakhånd, minner han om.

Brann - Sarpsborg 08 spilles søndag klokken 20.00. Så er det returkamp mot Ruzomberok torsdag 20. juli klokken 19.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: