LAN: - Det blir temperatur

Og da mener Lars Arne Nilsen både på banen og på tribunene i søndagens kamp mot Vålerenga.

Annonse:

Søndagens kamp mot Vålerenga er full av spennende momenter. Det er meldt om at det kommer bra med folk. Brann ligger på 2. plass og Vålerenga har funnet formen. Brann har ennå ikke tapt på hjemmebane i år.

Trener Lars Arne Nilsen har fått med seg Vålerengas formkurve og den stigende interessen til denne kampen:

-  De har sine ting som de er gode ting, men også sine svake ting. Det blir en knalltøff kamp med mange folk. En toppkamp som vi gleder oss skikkelig til, sier han til Brann.no etter at torsdagens trening inne på Stadion er unnagjort i sommervarmen.

- Det blir temperatur

Denne kampnr er også det klassiske rival-oppgjøret mellom Bergen og Oslo. Flere spillere har spilt på motsatt lag og har sikkert litt å bevise.

Sivert Heltne Nilsen (bildet), Ruben Kristiansen, Amin Nouri, Torgeir Børven og Daniel Braaten i Vålerenga, og Bård Finne i Brann.

-  Det blir en spesiell kamp for noen av dem. Flere har jo spilt i flere klubber, men det er spesielt med Vålerenga og Brann slik som det er nå. Det blir temperatur, medgir han.

Det er solgt over 13.000 billetter til søndagens kamp, og Lars Arne Nilsen håper på fullt hus:

-  Vi trenger all den støtten vi kan få mot Vålerenga. Får vi med oss publikum slik vi har fått, og enda flere, så er det en stor fordel for oss, sier han.

Må heve seg

Brann fikk med seg ett poeng i bortekampen mot Sarpsborg 08 forrige runde, men treneren var ikke fornøyd med spillet i den kampen:

-  Resultatet var vi godt fornøyd med. Det var en vanskelig kamp på kunstgress med mye vind mot ett av de beste lagene i Norge.

- Men vi fikk ikke spillet vårt til å sitte. Det blir av og til slike kamper, og det er da man må ta poeng likevel, påpeker han.

Mot Vålerenga må spillet sitte bedre enn sist helg, for Oslo-laget klatrer på tabellen. Trener Ronny Deila ser ut til å ha fått bedre sving på laget sitt nå:  

-  De har mange offensive spillere, men har sluppet inn mange mål. De var jo tippet blant de tre beste, men har ikke innfridd. De ser ut til å komme nå da, avslutter Lars Arne Nilsen.

Brann - Vålerenga har avspark klokken 20.00 på søndag.

Kjøp billetter fra kroner 100 for voksne her

Annonse fra Eliteserien: