Koomson: - Det kommer mer fra meg

Etter en knapp måned i Brann har Gilbert Koomson rukket å sjarmere - og imponere.

Annonse:

Fredag scoret han sitt andre mål for Brann, og bidro også med en superfrekk tunnel i forkant av målet som garantert sjarmerte fansen som så kampen på web hjemme.

- Sånne ting er en del av mitt spill. Supporterne liker det, sier høyrevingen og ler av sin egen uttalelse.

Han ler mye, nykommer Gilbert, og skaper på den måten god stemning rundt seg. At han allerede er blitt en mediefavoritt i lokalpressen, er det ingen tvil om.

- 90 prosent er tiden er jeg lykkelig. Det er sånn jeg er, sier han.

- Tar den defensive jobben også

Samtidig er han klar over at det verken er tunneler eller spillergruppens bredeste smil som gir ham mest ros fra treneren. Han ønsker effektiv fotball og en spiller som tar ansvar både offensivt og defensivt.

Det er Gilbert Koomson innstilt på:

- Når det gjelder det defensive, så er det ikke bare lett. Men jeg forsøker å lytte til trenerne og gjøre oppgavene mine så godt jeg kan, forsikrer han overfor Brann.no.

Koomson viste avslutningsegenskaper på øverste hylle da han snudde inne i feltet og curlet 2-0-målet i det lengste hjørnet etter en drøy halvtimes spill mot Sarpsborg 08 fredag. Det var lagets tredje seier på rad i vinter.

Vi har startet bra i oppkjøringen, og så må vi høyne nivået herfra.

— Gilbert Koomson

- Vi har startet bra i oppkjøringen, og så må vi høyne nivået herfra. Jeg ønsker å bli bedre og bedre, og det tror jeg hele laget kommer til å bli. Jeg lover at det kommer mer fra meg, påpeker vingen fra Ghana.

Møter Åsane neste helg

Han påpeker at han trives svært godt i sin nye klubb:

- Brann er en stor klubb med mange gode spillere. Jeg følte nok litt på presset med tanke på hvordan jeg kom til å prestere og hvordan jeg skulle klare å tilpasse meg et nytt lag. Jeg forsøkte å lytte og lære i starten, og nå føler jeg ting går bra, forteller han.

Supporterne får muligheten til å se Gilbert Koomson og resten av Brann-gjengen i aksjon i Vestlandshallen neste lørdag. Da er Åsane motstander.

Seriestarten er 10. mars.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: