Kjør gratis med Brann-bussen fra Tide

Nå kan ditt lag søke om å bli kjørt av Tide til hjemmekampen mot Aalesund.

De som blir trukket ut får gratis busstransport til og fra Stadion for 50 personer, inkludert 50 gratisbilletter til kampen.

Branns samarbeidspartner Tide har gjennom flere sesonger tilbudt den optimale kampopplevelsen for ulike idrettslag eller andre grupper fra Hordaland.

Brannbussen fra Tide kjører til hver av Branns hjemmekamper i Eliteserien med et lag fra Hordaland ombord, og Tide sikrer at hele gjengen får en komplett kampdag, der alt tas hånd om både i forkant, under og etter kampen på Stadion.

Fristen for dere som drømmer om å få denne muligheten på kampen mot Aalesund er mandag 22. mai klokken 12.00. Selve kampen spilles søndag 28. mai klokken 18.00.

Slik kan ditt lag vinne

Det er enkelt å delta i konkurransen. Alt du trenger å gjøre er å registrere ditt lag på tidereiser.no/tide-brannbussen så er det kanskje ditt lag som blir trukket ut til å reise gratis, samt få se oppgjøret uten kostnader.

Dersom dere ikke vinner turen, men laget ditt likevel ønsker å reise samlet til kamp og leier buss hos Tide, sponser Tide billettene dere kjøper. Leier du buss til kamp fra Tide, betaler du bare bussleie + kun 99,- per billett. Det er samme pris enten man er barn eller voksen.

Billetter til denne prisen bestilles pr e-post til kamp@brann.no og bestillingen merkes «Tide-bussen».

Det er mange grunner til å bruke buss til og fra kamp: Det er sosialt og skaper fellesskap. Bussen kjører fra treningsbanen/klubbhuset deres, og når kampen er over står bussen rett utenfor Stadion og venter. Dere slipper å tenke på parkering, køkjøring og organisering av mange privatbiler.

Brann - Aalesund spilles søndag 28. mai klokken 18.00.

Annonse fra Eliteserien: