Jublet for fire i samme landskamp

Knallsterk seier til det norske G18-landslaget da alle Brann-guttene fikk starte.

Annonse:

I G18-landslagets tredje kamp under La Manga-oppholdet fikk samtlige Brann-gutter sjansen fra start: Emil Kalsaas, Jonas Fredriksen, Halldor Stenevik og Eirik Moldenes.

Det endte med en overbevisende 3-1-seier over Polen etter at laget hadde en uavgjort og ett tap på de to første kampene.

Jonas Fredriksen og Eirik Moldenes var på samling for første gang. Fredriksen syntes det var gøy med fire lagkamerater samtidig på banen:

- Utrolig gøy! Fint for meg og Eirik som er på vår første samling å ha litt kjentfolk rundt oss. Så er det jo kult at Brann har fire representanter med her, sier han til Brann.no etter tirsdagens seier.

Moldenes-målgivende og scoring

Halldor Stenevik er mer erfaren på landslaget. Han koste seg med en hel Brann-delegasjon på banen samtidig:

- Det har vært veldig trivelig med oss guttene på samling. Vi har gode relasjoner både på og utenfor banen, forteller han.

Eirik Moldenes scoret 3-0-målet mot Polen. Halldor Stenevik slo gjennom til lagkamraten som scoret sitt første landslagsmål med en god og hard avslutning nede i venstre hjørne. Moldenes slo forøvrig den målgivende pasningen til 1-0, mens Stenevik var involvert i forkant av 2-0-scoringen.

Landslagstrener Pål Arne Johansen sier følgende til fotball.no:

- Det var en veldig god kamp av oss. Vi dominerte fra første minutt med et solid og kompakt forsvarsspill og ikke minst et fremoverrettet angrepsspill med mange gjennombrudd og stort trøkk i boksen. Hele troppen jobbet sammen og vi var én gjeng hele kampen.

Norge spilte 1–1 mot Romania fredag. Da startet Moldenes, Stenevik og Fredriksen. Så tapte laget 0-1 for Tsjekkia søndag. Mot Tsjekkia startet ingen av Brann-guttene.

Da de omsider fikk sjansen alle sammen vant selvsagt Norge...

Annonse fra Eliteserien: