Haugen: - Vi hadde kontroll

Fredrik Haugen irriterer seg over at det ikke ble minst ett poeng mot Vålerenga.

Annonse:

Brann jaktet sin femte strake seier. I stedet ble det tap mot Vålerenga. For målscorer Fredrik Haugen var det surt å se hjemmelaget få sin første seier på den nye arenaen mot nettopp Brann.

- Vi ble litt slappe i presset på 2-1-målet deres, og Piotr (Leciejewski) er vel på feil fot når VIF-spilleren skyter også. Det var utrolig kjipt, for jeg følte vi hadde kontroll på kampen etter scoringen min, sier Fredrik Haugen.

Målet kom på en retur etter et Gilli Rolantsson-skudd. Da spredte uroen seg i Vålerenga, og Brann forsøkte å sette inn nådestøtet.

- Er med i medaljekampen

Haugen minner om at Brann hadde flere sjanser enn Vålerenga:

- Både Deyver og Kasper har store sjanser til å score. Vi burde i hvert fall fått med oss ett poeng, så dette er utrolig kjipt, oppsummerer midtbanespilleren.

Vi burde i hvert fall fått med oss ett poeng, så dette er utrolig kjipt

— Fredrik Haugen

Brann har bikket mange jevne kamper i sin favør i det siste. Sånn sett var det kanskje ingen sensasjon at marginene til slutt gikk motstanders vei. Og som Fredrik Haugen påpeker, Brann er fortsatt med i tetkampen.

- Det svir å tape for Vålerenga, men det er heldigvis kamp igjen allerede på fredag, og den skal vi ta, forsikrer Haugen.

En titt på tabellen forteller at Brann har massevis å spille for:

- Det er syv kamper igjen og vi kan godt ta medalje, forsikrer Branns målscorer.

Bli med på Brann - Kristiansund fredag 29. september klokken 19.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: