- Har fortsatt mye å spille for

Sportssjef Rune Soltvedt er uenig dem som mener medaljetoget har forlatt Bergen.

Annonse:

Først fire seirer på rappen, deretter tre nederlag på rad. Det har svingt for Brann-laget i høst.

Men med fem gjenstående kamper og fire poeng mellom 4. plassen der Brann ligger og Molde på sølvplass mener Soltvedt det er all mulig grunn til å beholde optimismen.

Kan bli en fin sesong

- Jeg registrerer at noen mener toget er gått og at andre enn oss kommer til å kjempe om medaljer og europacupplass. Sånn tenker vi ikke på Stadion.

- Jeg har mange ganger sagt at er du med når det er fem kamper igjen av sesongen, så kan alt skje. Det er veldig mye å spille for i innspurten, understreker han.

Det er ingen på Stadion som resignerer nå. Vi peiser på.

— Rune Soltvedt, sportssjef

Seriegull blir det ikke, den avstanden er for stor. Men Rune Soltvedt påpeker at det er stor forskjell på topp 3 og en 7. plass, både sportslig og økonomisk. Brann skal derfor gi ALT for å ta flest mulig poeng på slutten av sesongen og skape fine øyeblikk sammen med supporterne.

- Vi er fortsatt i en posisjon der sesongen kan bli over folks forventning. De fleste tippet oss rundt 7. plass, og nå er vi nummer 4. La oss ikke glemme det, fortsetter sportssjefen.

Saken fortsetter under bildet av Rune Soltvedt:

Brann har tøft kampprogram. Soltvedt sier dette:

- Man kan se på de ulike lagenes gjenstående kamper og tenke: De har et lett program og de har et vanskelig kampprogram igjen. Men slik Eliteserien har utviklet seg blir det nok like vanskelig å møte lag på nedre halvdel som på øvre.

Ferdige med Molde-kampen

Han innrømmer at Kristiansund-nederlag var grusomt og at Molde-kampen kjentes som et slag i magen. Men tre døgn etterpå er det offensivitet som igjen preger Brann-troppen.

- Det er ingen på Stadion som resignerer nå. Vi peiser på. Spillere og trenere ser mulighetene som ligger foran oss. Vi kan slå Rosenborg, det vet vi, og vi kan ta nok poeng utover høsten til å få en god plassering i Eliteserien, avslutter en offensiv Rune Soltvedt.

Brann - Rosenborg spilles søndag klokken 20.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: