God start på året for Vidar

Brann-back Vidar Ari Jónsson har startet året med to A-landskamper for VM-klare Island.

Annonse:

Jónsson har fått med seg mye på årets to første uker. En lang reise til Indonesia med to kamper mot vertslandet ga Brann-backen både god trening og verdifull matching.

Island vant først 6-0 med Jónsson i startoppstillingen. Deretter fikk resten av troppen prøve seg, mens han måtte nøye seg med 20 minutter i den andre kampen som endte 4-1.

- For meg ble det en fin tur med landslaget. Veldig lang reise, men absolutt verd det, forteller islendingen til Brann.no.

- En ære å være med

Han legger ikke skjul på at det stas å spille for nasjonens kjæledegger.

- Selvsagt, det er en stor ære. Vi spilte to gode kamper og jeg er veldig tilfreds med min egen innsats, forteller han.

Torsdag er han sammen med lagkameratene i Brann igjen på to ukers treningsleir på Gran Canaria. Kanskje litt døgnvill etter turen fra Indonesia fortsatt, men klar og motivert.

Jónsson kom direkte fra Østen og var allerede på plass i San Agustin på Gran Canaria da resten av Brann-troppen ankom ved 22-tiden onsdag kveld. Det ble et gledelig gjensyn, det første siden sesongslutt i fjor høst.

- Det var fint å møte Brann-gjengen igjen. Nå handler det om å forberede oss til en ny sesong, slik at vi er 100 prosent klare når serien begynner i mars, konkluderer Branns landslagsmann.

Torsdag formiddag har Brann sin første av mange treningsøkter på ferieøyen. Den foregår uten Fredrik Haugen, som ble syk før avreise og måtte bli igjen hjemme. Han ventes å ankomme så fort han er på beina igjen.

Annonse fra Eliteserien: