Glad for å holde nullen

Keeper-nykommer Samuel Sahin-Radlinger var en glad mann etter å ha holdt nullen i Brann-målet for første gang.

Annonse:

Østerrikeren har vunnet begge sine to første kamper med Brann, men synes det er en vesentlig forskjell når han oppsummerer oppgjørene mot Viking (3-2) og Puskas Akademia (1-0).

- Det var viktig å holde nullen denne gang. Treneren var veldig tydelig før kampen på at han ønsket det, siden vi hadde sluppet inn fire mål på de to første treningskampene, oppsummerer Sahin-Radlinger.

Selv spilte han ikke i tapet mot Elfsborg, og står derfor med to seirer av to mulige i sin korte Brann-karriere.

Det ble en kamp med to spillende lag som begge ønsket å starte bakfra. Men det ble også tøft og småampert etter hvert. Brann avgjorde med en Jonas Grønner-scoring ni minutter før slutt.

Imponert over Azar-innhoppet

- 1. omgang styrer vi og har god kontroll, synes jeg. Vi skapte færre sjanser enn mot Viking, men jeg synes vi forsvarer oss godt, sier 25-åringen fra Østerrike.

- For meg som keeper gir det selvtillit å holde nullen, men enda viktigere var det selvsagt at vi fikk den avgjørende scoringen, legger han til.

Når Brann.no forteller ham om Azar Karadas sitt rykte som fysisk sterk innhopper som ofte brukes for å avgjøre kamper mot slutten, nikker Samuel anerkjennende. Mot Puskas fikk han selv se effekten av det da eidaren sto for den målgivende til Grønner mot slutten.

- Azar er en maskin. En sånn spiller kan være svært nyttig, akkurat slik som i dag. Jeg er glad han er på laget vårt, ler Sahin-Radlinger.

Branns neste treningskamp spilles fredag.

Kjøp partoutkort

 

Annonse fra Eliteserien: