Gilli: - Dette er grunnen til at vi spiller fotball

Målscorer Gilli Rolantsson takker supporterne for den fantastiske støtten.

Annonse:

Etter en overbevisende 3-1-seier og med 1500 Brann-supportere i ryggen ble det en spesiell stemning på Haugesund Stadion i dag. På bortekamper må man kanskje nøye seg med høylytte hjemmesupportere, men i dag sang Brann-supporterne høyest.

En som følte ekstra på trøkket fra publikum var målscoreren Gilli Rolantsson:

- Du kommer ut der og de står og skriker. Jeg ble faktisk litt usikker på om det var hjemmekamp eller bortekamp. Det her er grunnen til at vi spiller fotball, dette var helt fantastisk, smiler Færøyingen.

Brann åpnet sterkest i første omgang med to mål på 13 minutter. Det er lett å bli komfortable med tomålsledelse, men spillerne kjempet til siste slutt.

Gilli økte ledelsen i det tolvte minuttet da han tok ballen fra Alexander Stølås og scoret alene mot keeper.

- Jeg er ikke den største målscoreren, men det var gøy å sette denne. Han prøver å snu eller noe, og jeg var høyt på banen så jeg tenkte “når jeg er så nærme målet, må jeg prøve å sette denne”.

Kom rett fra landslaget

Gilli er en av to Brann-spillere som nylig kom tilbake til Bergen etter å ha blitt kalt opp av sine respektive landslag, hvor Færøyingen spilte to kamper.

- Jeg spilte 80 minutter i første kampen og 90 minutter i andre for Færøyene.

Etter seieren i Haugesund legges fokuset over på neste kamp mot Sandefjord.

- Vi konsentrerer oss om en kamp av gangen og tar det derfra. Neste kamp er mot Sandefjord, så nå fokuserer vi bare på den.

Brann ligger på toppen av tabellen, men Rosenborg har en kamp til gode. Gilli føler ikke på presset ved å være tabelltopp.

- Vi har det bare gøy og vi tar en kamp om gangen. Vi er i en bra periode og guttene er fulle av selvtillit.

Annonse fra Eliteserien: