Branns gutter 14-lag gikk helt til topps i en stor eliteturnering i Esbjerg i helgen.

Semifinale: 2-0-seier over Lyngby
Finale: 2-1-seier over Ishøj

Laget måtte vinne gruppen sin for å gå til semifinale. Det var bra nivå på alle lagene, og spesielt Lyngby og Esbjerg holdt et høyt skandinavisk nivå.

Avgjorde på straffespark

Finalen var en tett og intensiv match mot Ishøj fra Danmark. Motstanderen var fysiske og hadde flere gode offensive spillere. De var direkte og hardtarbeidende i spillestilen sin og veldig overgangsorienterte.

Brann-guttene lå under 0-1, men klarte å få 1-1 til pause etter scoring av Eskil Tolaas Espe. 1. omgang var jevn, men Brann G14 var spillførende med de fleste sjansene mens Ishøj var svært farlig på overganger og dyktige i presspillet sitt.

I 2. omgang tok Brann mer og mer over og klarte å ivareta ballen bedre enn før pause. Guttene fikk straffe åtte minutter før slutt og satte inn 2-1 ved Marius Bendiksen Trengereid. Ishøj klarte ikke å komme tilbake, og seieren både kunne og burde vært større.

Saken fortsetter under bildet av Marius Bendiksen Trengereid som scoret seiersmålet i finalen:

Troppen i turneringen: Lars Sollesnes, Patrik Andersen, Morgan Ahmer, Emil Orheim Jaf, Anders Walker Totland, Alen Bajrektarevic, Marius Bendiksen Trengereid, Niklas Solberg, Jonas Toftesund, Ole Alexander Padøy, Lars Andrè Schou, Brian Minde Jahren, Magnus Heie, Eskil Tolaas Espe. I tillegg til Branns egne spillere var det tre hospitanter med: Martin Børsheim fra FK Fyllingsdalen, (født 2005), Ole Markus Wiik Børstad fra Sotra SK (født 2005) og Jonas Valland fra Stord (født 2004).

Videre i G19-NM også

Branns U-gruppe vant 1-0 mot Nymark i NM G19 sist uke. Målscorer var Mikael Baisotti. Mandag møter Brann 2 Tertnes borte på Åstveit klokken 19.00.

G16 slo Molde 3-2 borte i nasjonal serie på Aker Stadion forrige helg. Målscorere: Kasper Bordvik, Mikail Maden og Mikael Baisotti.

G16 spilte også nasjonal serie borte i Trondheim i går. Motstanderen her var Rosenborg. Kampen endte til slutt 1-1. Målscorer var Martin Sulen.