Fredrik: - Ett av mine fineste mål

Fredrik Haugen glemmer aldri drømmemålet mot Start. Mandag sikter han inn skuddfoten igjen.

Annonse:


I videoen over har vi samlet Branns siste scoringer mot Start, som venter på Stadion mandag klokken 19.00. Det er to fulltreffere fra Steffen Lie Skålevik, og en hver fra Erik Huseklepp og Fredrik Haugen.

Fredrik minnes hans siste mål mot Start med glede. Det var mot slutten av 2016-sesongen, der Brann jaktet en sensasjonell medalje som nyopprykket lag.

Tror formen er god nå

-  Det var helt fantastisk. Huse (Erik Huseklepp) hadde vel en veldig fint mål først, og så fikk jeg perfekt treff fra ganske langt hold. Det målet sikret oss medalje det året.

- Det er ett en mine fineste mål. På topp 3, slår Haugen fast.

Start ble slått den gang. De tapte også for Brann i vårens kamp i Kristiansand med Steffen Lie Skålevik som matchvinner og Taijo Teniste ut på båre med ryggskade.

Mandag møtes lagene igjen på Stadion. Sivert Heltne Nilsen er solgt, men Taijo Teniste er frisk igjen og sannsynligvis Kristoffer Barmen også. Haugen er glad den lange spillepausen er over og håper Brann vil klare å levere på sitt aller beste.

- Folk tror kanskje vi er helt ute av form fordi vi fikk ett tap og en uavgjort i de to siste kampene. Men vi har hatt godt av pausen, trent godt de to siste uken og skal klare å ta en seier igjen, tror midtbanespilleren. 

Brann - Start av avspark klokken 19.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: