Fikk benken fra banken

Sparebanken Vest gir Brann nye innbytterbenker til comebacket i europacupen.

Annonse:

Branns generalsponsor vet å verdsette den snuoperasjonen som Brann har gjennomgått de siste sesongene. Fra nedrykk til OBOS-ligaen i 2015 er klubben i europacupen igjen, for første gang på ni år.

Det markerer Sparebanken Vest med å gi Brann splitter nye og lekre innbytterbenker på Stadion. Benkene blir tatt i bruk for første gang på torsdagens kamp mot Ruzomberok i 2. kvalifiseringsrunde til Europa League.

- Fortjener høyere standard

Frank Bjørndal, konserndirektør for privatmarkedet i Sparebanken Vest, mener oppgraderingen var nødvendig - og velfortjent:

- Alle som har sett benkene på Stadion er nok enige om at de ikke holder eliteseriestandard - eller europacupstandard. Når Brann etter en imponerende snuoperasjon igjen skal spille i Europa, mener vi de fortjener nye benker, og vi er glade for å kunne bidra til at de kommer på plass til kvalifiseringskampen på torsdag, sier Bjørndal.

Brann fortjener at alle deler av Stadion holder samme høye standard som resten av klubben

— Frank Bjørndal, Sparebanken Vest

Han liker det som skjer på Stadion for tiden:

- Brann har de siste årene lyktes med å profesjonalisere klubben i stadig flere snitt, og ikke minst har de fått orden på økonomien. Det er en svært gledelig utvikling, og vi mener Brann fortjener at alle deler av Stadion holder samme høye standard som resten av klubben, fortsetter Frank Bjørndal.  

De gamle benkene som nå er fjernet var med på flyttelasset fra den gamle hovedtribunen på den sørlige langsiden og over på motsatt side da Sparebanken Vest-tribunen ble innviet for nøyaktig ti år siden.

Daglig leder Vibeke Johannesen gleder seg over at de nå kan vrakes.

- Innbytterboksene på Stadion var overmodne for utskiftning. At vi får nye til comebacket i Europa er perfekt, og vi takker Sparebanken Vest for et flott bidrag, sier Johannesen.

15 skinnseter

Noen vil sikkert hevde at det ikke skal være behagelig å sitte på benken i Brann.

- Risikerer vi at innbytterne koser seg litt for mye nå, sportssjef Rune Soltvedt?

- Jeg kan garantere at alle som tilhører vår spillertropp har ambisjoner om å være ute på banen så ofte de kan. Ingen fare for at trivselen på benken blir altfor høy, ler han.

De nye benkene, eller skinnsetene, som det faktisk er, er røde og prydet med Brann og Sparebanken Vest sine logoer. I motsetning til tidligere er det nå én lang rad, i stedet for to. Det er totalt 15 seter.

Benkene ble ferdig montert i løpet av mandag og er klare til bruk torsdag klokken 19.00 når Brann og Ruzomberok møtes i den andre kvalifiseringskampen. Brann vant som kjent bortekampen 1-0.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: