Dobbel Stenevik sikret ny seier

Halldor Stenevik scoret begge målene for Brann 2 da Brodd ble beseiret med 2-1.

Annonse:

Alle målene i kampen kom helt mot slutten av 1. omgang. I svært krevende værforhold var det Brann som taklet forholdene best før pause.

Brann 2 kom dermed raskt tilbake til vinnersporet etter det sure tapet mot Lysekloster sist helg.

- Været var skikkelig krevende. I 1. omgang spilte vi i medvind, det taklet Brodd ganske dårlig. Jeg følte at vi styrte kampen og fikk til slutt to flotte mål av Halldor.

- Så oppsto det en misforståelse i midten som gjorde at vi fikk en redusering i trynet rett før pause. Det var unødvendig å lage spenning i denne kampen, mener Brann 2-trener Morten Kalvenes.  

Målløs 2. omgang

I 2. omgang var det Brann 2 sin tur til å spille i motvind. Brodd kom mer frem i angrep enn det de maktet 1. omgang, men slet likevel med å ta over dominansen fra Brann 2.

- Vi taklet å spille i motvind mye bedre enn det de gjorde og ga oss egentlig aldri fra oss initiativet. Vi fikk ikke økt ledelsen vår til 3-1, men sto imot det som de hadde å komme med. Jeg mener at vi vant kampen fullt fortjent, sier Brann 2-treneren.

Med dagens seier er Brann 2 igjen oppe på 5. plass når seks serierunder gjenstår. Laget står med 33 poeng, 13 mer enn Øystese på nedrykksplass. Det blir ikke nedrykk i år.

- Det er vel fortsatt teoretisk mulig, men vi rykker ikke ned på 33 poeng. Nå ser vi bare oppover på tabellen, og det blir spennende hvor vi ender til slutt, avslutter Kalvenes.

FAKTA

Brann 2 - Brodd 2-1 (2-1)

20. serierunde Norsk Tipping-ligaen avd.4. Nymark kunstgress. 70 tilskuere. Dommer: Ruben Haugland, Tertnes Fotball. Gult kort: Halldor Stenevik (Brann 2) og Idris Ahmed Omar (Brodd). Rødt kort: Adonis Brahimi (Brodd. To gule).

1-0: Halldor Stenevik (38.)
2-0: Halldor Stenevik (43.)
2-1: Sindre Haarberg (44.)

Brann (4-3-3): Markus Olsen Pettersen - Håkon Gjerstad, Nicholas Marthinussen, Christian Eggen Rismark (Emil Kalsaas fra 46.), Håvar Kleppe - Eirik Moldenes (Joachim Sæle Westrheim fra 46.), Andreas Mjøs, Halldor Stenevik - Deyver Vega (Sindre Austevoll fra 90.), Aune Heggebø (Ian Bull fra 71.), Marius Bildøy (David Tufta fra 62.).

Annonse fra Eliteserien: