Din guide til stadionkamp

Vi har samlet en del praktisk informasjon for dere som skal se Brann - Kristiansund på søndag.

Annonse:

Det er både byggeår og nytt billettsystem i 2018, men som arrangørklubb føler vi oss sikre på at vi ivaretar publikum på en god måte og skaper trygge og begeistrende rammer rundt hjemmekampene våre.

Vi ønsker at du skal vite mest mulig før du kommer, slik at turen på kamp utelukkende blir en hyggelig opplevelse. 

Viktig om din billett

Vi har byttet systemet for billettkjøp og innslipp. Dette gjør det enklere å kjøpe billetter og bidrar til et raskere innslipp. På årets første kamp avdekket vi noen småfeil med innslippet som er forbedret til søndagens kamp. 

Alle som har kjøpt en billett eller partoutkort har fått e-post og/eller SMS som inneholder det vi kaller en QR-kode. Dette er en firkantet «strekkode» som er din billett og alt du trenger for å komme inn på Stadion.

Uavhengig om man har plastkort, papirbillett eller om man har koden på mobilen, så skal QR-koden vises til vakten som leser av koden med en håndholdt leser.

PORTENE ÅPNER én time før kampstart. Vi anbefaler deg å være ute i god tid, slik at du slipper å høre at kampen starter mens du står i køen utenfor.

Våre innganger:

  • For Frydenbø-tribunen benytter du inngang 10.
  • For Sparebanken Vest-tribunen benytter du inngang 8.
  • For BOB-tribunen benytter du inngang 7.
  • Dersom du har plass i restaurant eller losje skal du benytte inngang 9.

FANZONEN åpner to timer før kamp. Fanzonen er ved inngang 10. Her selges det pizza, supporterutstyr og kioskvarer i tillegg til mye aktiviteter spesielt for de minste.

Les mer om aktivitetene i fanzonen her.

BILLETTBODEN åpner tre timer før kampstart. Erfaringsmessig er det mest kø i timen før kamp, så vi anbefaler deg å være ute i god tid.

Slik kjøper du billetter

Du kan enkelt og raskt kjøpe billetter via billettsidene våre hos TicketCo helt frem til kampstart. Billettene sendes direkte til din e-post og smarttelefon. Det er garantert den raskeste, enkleste og billigste måten å sikre seg billetter på.

Dersom du kjøper billetter over disk eller i billettboden på kampdag tilkommer det 50,-.

KOMME SEG TIL KAMP: Brann har ikke tilrettelagt parkering for besøkende på kampdag. Kommer du med bil må du finne en egnet parkeringsplass borte fra stadionområdet eller ta Bybanen som stopper rett ved Stadion.

KIOSK: Kioskene på Stadion tilbyr, drikke, snacks, kaffe og pølser på kampdag.

PUB: Bakrommet pub finner du på Sparebanken Vest-tribunen. Puben er åpen for supportere med billetter og partoutkort på Sparebanken Vest-tribunen før kampen og i pausen. Etter kamp er puben åpen for alle. 

Nyhet: Nå kan du også kjøpe pizza i puben på kampdag.

BRANNBUTIKKEN åpner tre timer før kampstart. Her finner du alltid gode tilbud og supportereffekter.

Brann - Kristiansund har avspark klokken 18.00 på søndag.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: