Stand-up etter Sogndal-kampen

Suksessen fra i fjor gjentas: Det blir stand-up på Stadion etter lørdagskampen mot Sogndal 9. september.

Annonse:


Showet holdes i Brannbørsen i Sparebanken Vest-tribunen.

Stand-up

  • Dato: Lørdag 9. september

  • Sted: Brannbørsen (Sparebanken Vest-tribunen)

  • Showstart: Ca 20.30

  • Dørene åpner: Rett etter kampslutt

  • Varighet: Cirka to timer inkludert pause

Kjøp billetter her

JONAS RØNNING er en av fire dyktige komikere som går på scenen på Stadion etter at dommeren har blåst av Brann - Sogndal. Rønning er en institusjon innen norsk stand-up. Han har vært med siden starten og gjort nesten alt man kan gjøre innen underholdning. Han har satt opp flere suksessrike show, enten alene eller sammen med andre.

I tillegg er han en av opphavsmennene bak ett av landets største og mest kritikerroste show, Hønefossrevyen, som trekker fulle hus hver sommer.

Så kommer disse herlige typene også:

GRIM MOBERG blir beskrevet som et fyrverkeri på scenen. Han er en allsidig karakterkomiker med mange strenger å spille på. Med fartstid i teater har han tatt med seg en sterk innlevingsevne og bredt stemmeregister inn i komikken.

Moberg er fast å se på Latter i Oslo og på Rick's i Bergen. Med seks juleshow bak seg høstet han svært gode omtaler i «Bergensbølgen» (Stand Up Norge, Ole Bull Scene) i 2015.

I «Bergensbølgen» fikk Grim moberg vist sine musikalske evner og imitasjoner. Samme året fikk han også mye ros for sine innslag i «Latter Live» på NRK1.

JAN TORE KRISTOFFERSEN var som tolvåring nominert til Amanda for beste mannlige skuespiller. En «avdanket» barneskuespiller har funnet veien til vår scene, hvor han hører hjemme.

Han vant prisen for beste nykommer under Den Store Norske Humorfestival i Stavanger 2010. Han er dønn ærlig, og med null sensur kjører han på med grenseløs humor man ikke skulle tro folk lo av. Men det gjør de!

CHRISTOFFER SCHJELDERUP er født på Voss og oppvokst i Fana. Han snakker om alt mellom himmel og jord og går ikke av veien for å sparke i alle retninger.

Han var med å starte Stand Up Stavanger og Stand Up Bergen og er en ildsjel for stand-up på Vestlandet.

Han har opptrådd på de største scenene i Norge og er en erfaren tekstforfatter, komiker og konferansier på eventer, klubbkvelder og andre tilstelninger.

Christoffer har begynt å få seg et navn på Vestlandet og er klar til å bli en av Norges mest produktive og hardtarbeidende komikere.

Man må både kjøpe billett til kampen Brann - Sogndal og til showet for å være sikret en helaften denne lørdagen.

Kampstart er klokken 18.00 med showstart cirka 20.30.

Kjøp billett til stand-up

Kjøp billett til kampen

Annonse fra Eliteserien: