Sterk seier i hjemmeåpningen

Brann slo til med en solid 3-0-seier mot Strømsgodset i sin første hjemmekamp i serien denne sesongen.

SLUTT: Dommeren blåser av kampen. Brann har vunnet sin første hjemmekamp i serien og det med klare sifre. En fortjent seier og god kamp av Brann.

90. min: Barmen skyter fra langt hold. Keeper må strekke seg for å redde. Gode prestasjoner der fra begge to.

88. min: Strømsgodset prøver seg. Innlegget blir småfarlig, men Piotr snapper foran Engblom.

83. min: Steffen Lie Skålevik avslutter like utenfor! Stor sjanse.

81. min: Jonas Grønner kommer inn for Vito Wormgoor.

77. min: Haugen skyter. Treffer Madsen og får corner. Den blir kort før Haugen legger inn og treffer Orlov som header ballen i lengste hjørne til 3-0!

73. min: Jakob Orlov legger inn fra venstre. I feltet kommer Steffen Lie Skålevik løpende. Han får ikke treff på ballen, men det gjør Lars-Christopher Vilsvik som setter ballen i eget mål. 2-0!

71. min: Pontus Engblom kommer inn for Marcus Pedersen og Nguen kommer inn for Henning Hauger.

70. min: Gilli dytter Vilsvik over ende og får frispark mot seg.

68. min: Piotr viser fallteknik i det han rolig redder et skudd fra Godset.

67. min: Orlov legger igjen til Barmen. Men skuddet fra 14-15 meter blir blokkert.

66. min: Godset kommer rundt på kant og legger lavt inn fra høyresiden, men rett på keeper.

64. min: Jakob Orlov kommer inn for Torgeir Børven. Steffen Lie Skålevik kommer inn for Deyver Vega.

61. min: Frispark til Godset på venstresiden litt utenfor sekstenmeteren. Hauger skrur den rett i fanget på Piotr.

57. min: Corner til Godset. Ikke farlig.

57. min: Jradi Bassel kommer inn for Stian Ringstad hos Godset.

55. min: Jonathan Parr legger inn fra venstre. Piotr er fint ute i feltet og henter ned ballen.

54. min: Haugen skrur ballen innover. Keeper bokser ut. Brann beholder ballen og begynner bakfra.

53. min: Gilli løper langs venstrekanten og prøver å legge inn. Får en corner.

* 8706 solgte billetter til denne kampen.

49. min: By corner til Brann. Haugen skrur ballen utover. En Godset-spiller faller og bortelaget får frispark.

47. min: Tar ikke lange tiden før Brann angriper. Haugen legger inn til Børven. Men Glesnes får tå på ballen. Corner til Brann. Får avsluttet, men ballen går like utenfor.

46. min: Godset tar avspark.

PAUSE: Dommeren blåser til pause. Brann leder fortjent 1-0.

45. min: Børven kommer inn i feltet og får avsluttet, men rett utenfor mål.

43. min: Barmen faller. Tokstad får frispark mot seg.

41. min: Pedersen header langt over, i det flagget går opp da han stod i offside.

40. min: Vega prøver å gå gjennom to ledd. Blir stoppet i forsvaret.

39. min: Haugen prøver å finne Børven i bakrom, men treffen ham i hodet. Spissen får likevel med seg ballen, men den kommer for langt foran ham og ut over dødlinjen.

36. min: Corner til Godset. Blir slått dårlig på første stolpe. Får likevel ny corner. Den klarerer Haugen langt ut.

34. min: Pedersen får frispark mot seg og blir sur. Publikum klapper.

32. min: Ringstad får tilsnakk etter taklingen på Kristiansen. Publikum vil ha gult kort i den situasjonen.

31. min: Amin Nouri prøver et innlegg fra kanten av sekstenmeteren. Misforståelse og ingen der.

27. min: Deyver Vega takler Pedersen og tar ballen. Får gult kort. Muligens for protester eller at han gikk i med knottene først.

26. min: Vega vinner ballen på egen halvdel og vrir spillet. Gilli skyter fra venstre. Ballen går via et Godset-bein til innkast hos Nouri på høyre.

23. min: Ruben Kristiansen snapper en ball og starter en kontring. Blir stanset, men får kast høyt i banen.

18. min: Vito Wormgoor er sein i en takling. Får korrekt gult kort for den. Innlegget blir headet ut til kast for Godset.

17. min: Ringstad med dytt i ryggen på Barmen. Haugen med frispark litt innpå Godsets banehalvdel. Innlegget blir avblåst for offside.

14. min: Fredrik Haugen sentrer fremover til Børven på løp. Han avslutter fra 15-16 meter, via et Godset-bein til corner.

12. min: Nouri blir dyttet over ende og får frispark. Brann starter bakfra.

09. min: Torgeir Børven får ballen i feltet og slenger seg frem til en avslutning. Ballen går rett på keeper, som kun får blokkert. På bakerste stolpe kommer Kristoffer Barmen og sørger for at returen går i mål. 1-0!

08. min: Kristoffer Barmen får frispark. Haugen står klar fra 25 meters hold.

05. min: Gilli går innover i banen fra venstre og smeller til fra 19-20 meter. Den polske keeperen gjør en god redning og Brann får corner. Ruben Kristiansen smeller ballen over på klareringen.

03. min: Brann angriper. Gilli legger inn fra venstre. Børven er nær, men mener han blir dyttet og skulle hatt straffespark.

01. min: Fredrik Haugen tar avspark.

Gressmatten er våt i dag. Se opp for lange sklitaklinger!

Spillerne har gjort unna sine siste forberedelser og oppvarming. Snart er det innmarsj.

Daniel Braaten måtte kaste inn håndkleet før kamp og går ut av laget og troppen. Inn i startoppstillingen går Amin Nouri, mens Vidar Ari Jónsson kommer inn i troppen.

3-0: Jakob Orlov (77.)

Eliteserien 2. serierunde.  Brann Stadion. 8706 tilskuere. Dommer: Tom Harald Hagen, Grue IL. Gult kort: Vito Wormgoor og Deyver Vega,Brann.

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Vito Wormgoor (k) (Jonas Grønner fra 81.), Bismar Acosta, Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen - Deyver Vega (Steffen Lie Skålevik fra 64.), Torgeir Børven (Jakob Orlov fra 64.), Gilli Rólantsson.

Strømsgodset (4-4-2): Radoslaw Janukiewicz - Lars Vilsvik, Jacob Glesnes (k), Kim André Madsen, Jonathan Parr - Kristoffer Tokstad, Henning Hauger (Tokmac Nguen fra 71.), Francisco Júnior, Stian Ringstad (Bassel Jradi fra 57.) - Marcus Pedersen (Pontus Engblom fra 71.), Marco Tagbajumi.