Brann støtter årets TV-aksjon

Brann engasjerer seg for at årets TV-aksjon til inntekt for UNICEF skal bli vellykket.

TV-aksjonen på NRK går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn som er rammet av krig og konflikt.

Tradisjonen tro kommer vi i Brann til å støtte opp om aksjonen, som denne gang går av stabelen søndag 22. oktober, samme dag som Rosenborg er motstander på Stadion.

- Brann har lang tradisjon for å støtte TV-aksjonen. Vi kan bidra til at enda flere deltar aktivt som bøssebærere eller givere. Vi gjør dette fordi vi ønsker at TV-aksjonen skal få den oppmerksomheten den trenger, og fortjener, sier daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen.

Hjelp til utdanning

Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt lands fremtid på spill. Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn der krigen raser.

Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. UNICEF jobber for at barn ikke skal få ødelagt fremtiden på grunn av krig og konflikt. TV-aksjonen 2017 skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

Saken fortsetter under bildet av Branns daglige leder Vibeke Johannesen:

Linn Beathe Hæreid Espeland er leder for samfunnsansvar i Brann. Hun vektlegger behovet for å få det viktige budskapet frem og vise hvordan uskyldige barn rammes av krig og konflikt.

- Utdanning er selve fundamentet for sunn selvrealisering og utvikling generelt. Barn som ikke går på skole har større sjanse for å bli utsatt for overgrep, misbruk og utnyttelse, sier hun.

Slik bidrar Brann

Vår oppfordring er klar: Gå årets viktigste søndagstur - bli bøssebærer for TV-aksjonen 22. oktober. Du vil uansett rekke kampen mot Rosenborg med god margin, for den begynner først klokken 20.00.

  • Stjernelaget til Brann har allerede markert TV-aksjonen gjennom sin deltakelse på Knarvikmila.
  • De neste dagene skal flere av A-lagsspillerne og ledere i Brann gi TV-aksjonen oppmerksomhet i sosiale medier.
  • På Rosenborg-kampen blir aksjonen markert på storskjerm og via speakertjenesten, samt at leder for aksjonskomitéen i Hordaland, ordfører Marte Mjøs Persen, kommer. 
  • I tillegg har TV-aksjonen fått billetter til Brann - Rosenborg som benyttes som premiering for god innsats.

Bli med!

Les mer om TV-aksjonen her

Under ser vi Stjernelaget til Brann som løp Knarvikmila for å sette søkelys på årets TV-aksjon.

Annonse fra Eliteserien: