Vant vestlandsoppgjøret

Deyver Vega og Kristoffer Barmen scoret hvert sitt i 2-1-seieren mot Sogndal.

SLUTT: Brann vinner det viktige vestlandsoppgjøret.

90 + 3. min: Wæhler er for hard i duellen mot Heltne Nilsen. Frispark til Brann.

90. min: Skaanes får seg en smell, men ikke frispark, etter møtet med Greenidge.

89. min: Dyngeland med en lang ball helt bakfra. Havner helt inn til Piort i andre enden av banen.

86. min: Ulrik Fredriksen kommer inn for Eirik Schulze hos Sogndal.

84. min: Haugen legger inn, men det blir for hardt og ballen går ut over dødlinjen.

82. min: Nytt Sogndal-frispark. Gilli header unna, men Sogndal vinner ballen tilbake. Brann snapper og kontrer. Kasper Skaanes blir tatt og Victor Grodås får kampens andre gule kort.

80. min: Chidi forsøker et skudd som går litt utenfor. Ikke ueffent.

75. min: Kasper Skaanes kommer inn for Deyver Vega.

74. min: Gilbert Koomson viser frem skuddfoten. Fra langt hold skyter han et frispark som Piotr må fiste over. Den påfølgende corneren gjør også Piotr en god redning på og avverger baklengs.

72. min: Martin Ramsland får gult kort for voldsomme protester mot assistentdommeren.

70. min: Stanisa Mandic kommer inn for Eirik Skaasheim hos Sogndal.

69. min: Brann bytter ut Torgeir Børven og setter inn Jakob Orlov. Peter Orry Larsen kommer inn for Kristoffer Barmen.

61. min: Vega blir tatt på vei mot sekstenmeteren. Haugen legger inn. Wæhler header unna. Brann vrir spillet.

57. min: Sogndal med frispark på venstresiden. Koomson legger inn. Brann klarerer.

55. min: Sogndal gjør sitt første bytte. Ut går Per Magnus Steiring. Inn kommer Bjørn Inge Utvik.

50. min: Haugen legger inn fra høyre. Ballen går forbi første stolpe. Barmen får stå nokså umarkert og score fra kloss hold. Kom overraskende på ham, men han stod på rett sted. 2-1 til Brann.

48. min: Nære på for Børven! Han slenger seg etter et innlegg fra høyre, men rekker ballen såvidt ikke.

47. min: Deyver Vega skyter, Dyngeland gir retur og Børven setter ballen i mål, men blir avblåst for offside.

46. min: Martin Ramsland sparker i gang 2. omgang.

PAUSE: Dommer Eskås blåser til pause.

44. min: Haugen legger inn. Blir fint lite av den corneren.

43. min: Frispark til Brann. Haugen legger inn. Jónsson plukker opp klareringen og legger inn på nytt. Får corner.

41. min: Sivert Heltne Nilsen får frispark mot seg halvvegs inn på egen halvdel. Koomson skrur den inn i feltet. Steiring går i bakken og Sogndal vil på ny ha straffe. Får ingenting av dommer Eskås.

37. min: Koomson lurer to Brann-spillere før han legger inn fra venstre. Ender med corner til Sogndal. Som ikke ender med noe som helst.

33. min: Sogndal min sin første corner for kampen. Koomson legger inn. Wæhler blir holdt, men får ikke straffe.

32. min: Brann sin tur med frispark på venstresiden. Haugen legger inne. Acosta er nær, men får ikke skikkelig treff på bakre stolpe.

30. min: Barmen får frispark mot seg på midtstreken helt på venstresiden. Chidi legger inn, Wæhler header ballen i mål, men blir avblåst for offside.

28. min: Gilli prøver seg på et langskudd. Blir en markkryper som Dyngeland ikke får nevneverdige problemer med.

26. min: Ruben Kristiansen skaffer Brann frispark nær venstre hjørneflagg. Haugen legger inn. Ballen blir stusset videre i feltet, men Victor Grodås får frispark da han blir hindret av Deyver Vega.

23. min: 1-1. En stuss i feltet går videre til Schulze som header ballen i mål fra kloss hold.

19. min: Wormgoor takler Chidi kontant, blir selv liggende med smerter og får frispark.

16. min: Victor Grodås er for sein inn i Vega. Brann får frispark nær midtstreken.

14. min: Det regner ikke lenger. Det pøser! Kan bli interessant om det fortsetter slik.

09. min: Deyver Vega plukker opp en dårlig klarering fra Steiring og setter ballen hardt til side for Dyngeland. 1-0 til Brann!

08. min: Victor Grodås legger inn fra venstre. Ballen går gjennom feltet og ut over dødlinjen.

06. min: Sogndal får frispark rett på midten, rett over Branns halvdel. Innlegget treffer 198 cm høye Reiss Greenidge, men han står feilvendt og får ikke utrettet noe.

04. min: Martin Ramsland legger seg over Bismar Acosta. Frispark til Brann.

03. min: Eirik Schulze med kampens første avslutning. Treffer nettveggen på utsiden.

02. min: Brann går rett i angrep, uten at det ender i noen avslutning denne gangen.

01. min: Fredrik Haugen sparker i gang kampen.

Brann skal angripe mot Frydenbø-tribunen og Store Stå i 1. omgang.

Yr har blitt til regn når blussene tennes og nystemten avsynges.

Det er lett yr nå rett før kampstart. Over 15. 000 tilskuere er på vei inn på Stadion.

2-1: Kristoffer Barmen (50.)

21. serierunde Eliteserien. Brann Stadion. 15.374 tilskuere. Dommer: Espen Eskås, Bækkelagets SK. Gult kort: Martin Ramsland og Victor Grodås, Sogndal.

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Vidar Ari Jónsson, Vito Wormgoor (k), Bismar Acosta, Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen (Peter Orry Larsen fra 69.) - Deyver Vega (Kasper Skaanes fra 75.), Torgeir Børven (Jakob Orlov fra 69.), Gilli Rólantsson.

Sogndal (5-4-1): Mathias Lønne Dyngeland - Per Magnus Steiring (Bjørn Inge Utvik fra 55.), Kjetil Wæhler, Reiss Greenidge - Eirik Skaasheim (Stanisa Mandic fra 70.), Eirik Birkelund, Chidiebere Nwakali, Victor Grodås - Gilbert Koomson, Martin Ramsland, Eirik Schulze (Ulrik Fredriksen fra 86.).