Overtidstap mot Sarpsborg 08

Patrick Mortensen scoret kampens eneste scoring to minutter på overtid. Dermed tapte Brann sin første hjemmekamp for året.

Stem på Branns beste spiller her

SLUTT: Sarpsborg 08 stikker av med alle poengene etter scoring på overtid.

90 + 2. min: Sarpsborg 08 får frispark i farlig posisjon. Lindberg legger inn. Patrick Mortensen scorer etter litt frem og tilbake. 0-1.

89. min: Sarpsborg 08 gjør sitt siste bytte. Jon Helge Tveita kommer inn for Krepin Diatta.

87. min: Andreas Albech får gult kort for filming. Det er hans andre gule og dermed marsjordre.

87. min: Sarpsborg 08 med frispark på sin høyreside. Orlov header unna første gang, og Acosta andre gang.

85. min: Azar Karadas kommer inn for Kasper Skaanes.

* Det begynner å bli vått utpå banen. Det øser ned.

81. min: Fredrik Haugen skyter fra langt hold på halv-spretten, men får ikke skikkelig treff og ballen går utenfor.

80. min: Tobias Heintz går ut til fordel for Jonas Lindberg hos bortelaget.

79. min: Acosta blir dyttet i ryggen og gir fra seg en corner. Horwath bokser unna.

76. min: Anders Østli legger seg oppå Jakob Orlov. Frispark til Brann på midtstreken.

75. min: Peter Orry Larsen kommer inn for Kristoffer Barmen.

74. min: Corner til Brann. Haugen legger inn. Kasper får ikke treff på ballen og den går til innkast for bortelaget.

72. min: Sarpsborg 08 gjør sitt første bytte. Ut går Anders Trondsen, inn kommer Tor Øyvind Hovda.

70. min: Skaanes fyker ned langs høyrekanten og legger lavt inn. Der får ikke Brann-spillerne skikkelig treff på ballen.

66. min: Jakob Orlov kommer inn for Torgeir Børven.

65. min: Heintz skyter rett over! Stor sjanse for bortelaget der.

63. min: Haugen legger inn i feltet. Acosta blir avblåst for offside.

62. min: Ander Trondsen derimot, får gult kort for å ta Barmen i neste situasjon.

62. min: Barmen og Zachariassen i en liten feide der. Får tilsnakk.

61. min: Barmen faller i feltet. Frydenbø-tribunen vil ha straffe. Får det ikke.

60. min: Frispark til Brann på venstresiden. Haugen legger inn i feltet. Sarpsborg 08 rydder unna.

58. min: Rosted med et farlig tilbakespill! Kunne blitt selvmål, men Kristiansen løper og redder med beina!

52. min: Barmen vinner en corner for Brann. Haugen legger inn. Sarpsborg får frispark i feltet.

49. min: Haugen legger inn. Ballen treffer Sivert Heltne Nilsen som ikke får avsluttet skikkelig.

48. min: Heintz lager frispark. Haugen legger inn. Etter litt frem og tilbake blir det corner for Brann

46. min: Krepin Diatta faller i feltet og vil ha straffe. Ingenting sider dommer Døvle.

PAUSE: Det står 0-0 til pause. Brann har vært det best laget, selv om Sarpsborg 08 også har yppet seg.

42. min: Nouri finner Børven foran sekstenmeteren. Børven skyter over.

41. min: Krepin Diatta kommer seg alene gjennom. Plutselig kommer Vito Wormgoor fykende og takler vekk ballen!

39. min: Bismar Acosta får gult kort etter en duell med Patrick Mortensen. Må stå over neste seriekamp.

38. min: Kristiansen dytter Halvorsen i en duell. Får frispark mot seg. Trondsen legger inn i feltet. Rosted header over. Kunne blitt farlig.

37. min: Amin Nouri prøver på et skudd fra utenfor sekstenmeteren. Det går høyt over.

31. min: Torgeir Børven får gult kort etter en duell med Andreas Albech.

30. min: Brann angriper langs høyrekanten og Nouri legger inn i boksen. Der er det litt for få Brann-spillere og Sarpsborg får klarert.

29. min: Albech legger inn fra høyre. Horwath plukker fint.

26. min: Farlig frispark til Sarpsborg 08. Brann klarerer.

21. min: Haugen legger inn. Ender med en halv-brasse fra Gilli som keeper Kristiansen redder greit.

20. min: Anders Albach får gult kort for å hindre Gilli ute på venstrevingen. Frispark i farlig posisjon.

18. min: Torgeir Børven lurer på feil side av offside-grensen. Blir avblåst.

14. min: Haugen legger inn. Acosta header i tverligger, men ballen har vært bak dødlinjen.

13. min: Gilli brenner til fra 18-19 meter. Må nøye seg med corner.

12. min: Patrick Mortensen går i offside.

10. min: Tobias Heintz skyter fra skrått hold og Alex Horwath blir satt på prøve for første gang. Redder godt.

09. min: Barmen får frispark på midten. Haugen legger inn, men Acosta blir avblåst for dytt i ryggen.

07. min: En merkelig situasjon. Begge lag tror det er offside og stopper å spille. Dommeren har ikke blåst.

04. min: Gilli får en arm i halsen og frispark på venstresiden. Brann spiller nok en gang tilbake før rødtrøyene mister ballen.

02. min: Brann angriper, men vender spillet tilbake når laget når sekstenmeteren og mister momentet i angrepet.

01. min: Fredrik Haugen sparker i gang kampen. Brann angriper mot BOB-tribunen i 1. omgang.

Deyver Vega, Daniel Braaten, Piotr Leciejewski og Halldor Stenevik står alle over med skader.

Regnet har gitt seg nå inn mot kampstart her på Stadion. Spillerne har gjort unna oppvarmingen og er i garderoben for siste taktikk-prat. Straks innmarsj.

0-1: Patrick Mortensen (90.)

17. serierunde Eliteserien. Brann Stadion. 10.721 tilskuere. Dommer: Trond Ivar Døvle, Fjellhamar FK. Gult kort: Torgeir Børven og Bismar Acosta, Brann og Andreas Albech og Anders Trondsen, Sarpsborg 08. Rødt kort: Andreas Albech, Sarpsborg 08.

Brann (4-3-3): Alex Horwath - Amin Nouri, Bismar Acosta, Vita Wormgoor (k), Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen (Peter Orry Larsen fra 75.) - Kasper Skaanes (Azar Karadas fra 85.), Torgeir Børven (Jakob Orlov fra 66.), Gilli Rólantsson.

Sarpsborg 08 (4-4-2): Anders Kristiansen - Andreas Albech, Anders Østli, Sigurd Rosted, Joachim Thomassen - Kristoffer Zachariassen, Ole Jørgen Halvorsen, Anders Trondsen (Tor Øyvind Hovda fra 72.), Tobias Heintz (Jonas Lindberg fra 80.) - Krepin Diatta (Jon Helge Tveita fra 89.), Patrick Mortensen.