Orlov sikret seieren mot Haugesund

Jakob Orlov scoret to ganger og sikret seieren tre minutter før slutt i treningskampen mot Haugesund.

SLUTT: Brann vinner 3-2 mot Haugesund i treningskampen.

90. min: Corner til Brann. Bildøy slår inn. Ballen går forbi alle og Haugesund kontrer. Barmen river ned Kristoffer Velde og får gult kort.

90. min: Nouri slår inn i feltet. Keeper Sandvik rager høyest og plukker ned ballen.

89. min: Haugesund får corner. Innlegget header Azar unna. Bildøy får frispark i kontringsforsøket.

87. min: 3-2! Jakob Orlov vender opp i feltet og setter ballen utagbart i hjørnet!

85. min: Jonas Fredriksen kommer inn for Ruben Kristiansen. Haugesund har byttet ut Frederik Gytkjær og satt inn Kevin Krygård.

84. min: Liban Abdi kommer seg forbi et par mann før han setter ballen opp og forbi Piotr til 2-2.

81. min: Amin Nouri kjører oversteg og tunnel før han slår gjennom til Skaanes, som dessverre er i offside.

79. min: Haugesund bytter. Tor Arne Andreassen går ut, inn kommer Robert Kling.

75. min: Abdi brenner til fra kanten av 16-meteren. Ballen går høyt over.

72 .min: Et innlegg fra Nouri skaffer Brann en ny corner. Bildøy legger inn. Vito Wormgoor kommer høyest og header ballen kontant i hjørnet til 2-1!

69. min: Haugesund bytter ut Kovasevic og setter inn Ikenna Ikedi. Brann setter inn Marius Bildøy og Azar Karadas og tar ut Deyver Vega og Sivert Heltne Nilsen.

67. min: Deyver Vega vinner en corner, som han selv tar. Wormgoor header over.

60. min: Nouri spiller opp Larsen  på løp i mellomrommet. Peter Orry finter litt før han fyrer løs. Ballen smeller i stangen! Stor sjanse!

58. min: Vega legger en lav corner som er ekkel for keeper å holde. Jakob Orlov header returen i mål til 1-1.

57. min: Vega legger corneren. Barmen avslutter via en Haugesund-spiller til ny corner.

56. min: Deyver Vega kommer seg inn i feltet og skyter fra skrått hold. Keeper bokser unna.

54. min: Larsen legger inn langt bak i feltet hvor Barmen header mot mål, men det blir for lite kraft og enkelt for keeper.

53. min: Deyver Vega forsøker et langskudd. Traff ikke like godt som mot Viking. Ballen går til side for mål.

52. min: Brann forsøker en kontring, men lykkes ikke da Skaanes blir løpt opp.

47. min: Orlov starter med å gå i offside.

46. min: 2. omgang er i gang.

Torgeir Børven, Haugen, Marengo og Vidar Ari Jónsson går ut. Inn kommer Barmen, Nouri, Larsen og Orlov.

PAUSE: Dommeren blåser til pause.

45. min: Nytt forsøk fra Haraldseid. Den legger han bak linjen før Piotr plukker ballen ned i feltet.

44. min: Haugesund vinner en corner på tampen av omgangen. Haraldseid legger inn. Børven klarerer til ny corner.

43. min: Børven blir spilt fri og kommer i god posisjon, men avslutningen blir slapp og keeper kan bare plukke den opp.

36. min: Jónsson legger inn lavt foran mål. Børven får såvidt ikke en touch på ballen, noe som lurer keeper. Ballen sniker seg rett utenfor stolpen. Stor sjanse til Brann!

31. min: Haugesund vinner en ny corner. Haraldseid legger inn. Andreassen header like utenfor. God sjanse for gjestene.

28. min: Haugesund får frispark i god innleggsposisjon. Innlegget blir klarert, men Gytkjær plukker opp ballen og skyter fra 15-16 meter ned i hjørnet til 1-0 for gjestene.

23. min: Det er visst for seint å ta ny regnrekord for sommermånedene i Bergen. Skulle hatt en dag til for nå regner det kraftig her!

21. min: Et god innlegg blir headet mot mål av Marko Cosic. Ruben Kristiansen står på strek og klarerer.

20. min: Haugesund med sin første corner i det regnet starter igjen. Mislykkes med et lavt innlegg på første stolpe. Men beholder ballen. Kovasevic smeller til fra distanse, men må nøye seg med ny corner.

18. min: Haugen legger inn igjen. Haugesund klarerer, men Brann beholder ballen og går i offside i neste trekk.

17. min: Marko Cosic treffer ikke på en klarering og gir Brann en ny corner. Fredrik Haugen legger inn. Blir stusset ut til ny corner.

16. min: Haugen legger inn. Skjerve header tilbake. Marengo legger høyt inn. Keeper Sandvik plukker innlegget.

15. min: Torgeir Børven jager en lang ball og presser keeper til å gi til corner.

14. min: Vega og Jónsson kombinerer. Inlegget fra islendingen blir snappet av keeperen.

11. min: Mye balltrilling fra Brann nå. Til slutt slår Wormgoor en langball i bakrom til Vega som slår inn foran mål. Resten av angrepet kom litt for seint inn på det legget.

07. min: Piotr Leciejewski får et tilbakespill fra Ruben Kristiansen. Han får ikke skikkelig treff på den, men Haugesund får likevel ikke tak i ballen.

06. min: Brann får frispark langs høyresiden. Haugesund stusser Fredrik Haugens innlegg ut til kast.

01. min: Fredrik Haugen sparker i gang kampen.

Brann angriper mot en tom BOB-tribune i 1. omgang.

Det har vært noen regnbyger i timene før kampstart og banen skal det dermed være litt fart i. Så får vi se om det blir fart i spillet også.

Brann - Haugesund 3-2 (0-1)

0-1: Frederik Gytkjær (28.)
1-1: Jakob Orlov (58.)
2-1: Vito Wormgoor (72.)
2-2: Liban Abdi (84.)
3-2: Jakob Orlov (87.)

Treningskamp. Brann Stadion. Tilskuere: Ca. 300. Dommer: Jan Morten Tennøy, Nore Neset IL. Gult kort: Kristoffer Barmen, Brann.

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Vidar Ari Jónsson, Vita Wormgoor (k), Jonas Grønner, Ruben Kristiansen (Jonas Grønner fra 85.) - Fredrik Haugen (Kristoffer Barmen fra 46.), Sivert Heltne Nilsen (Azar Karadas fra 69.), Kasper Skaanes - Deyver Vega (Marius Bildøy fra 69.), Torgeir Børven (Jakob Orlov fra 46.), Ludcinio Marengo (Peter Orry Larsen fra 46.).

Haugesund (4-5-1): Helge Valvatne Sandvik - Kristoffer Haraldseid, Marko Cosic, Vegard Skjerve, Sverre Bjørkkjær - Sondre Tronstad, Bruno Leite, Aleksandar Kovasevic (Ikenna Ikedi far 69.), Tor Arne Andreassen (Robert Kling fra 79.) - Ali Liban Abdi, Frederik Gytkjær (Kevin Krygård fra 85.).