Seieren glapp mot Aalesund

Brann kjørte kampen, men slapp Aalesund inn igjen og mistet seieren mot slutten av kampen.

Stem på Branns beste spiller her

SLUTT: Brann hadde lenge føringen i kampen, men slapp Aalesund  inn igjen i kampen mot slutten. Det straffet seg.

90 + 3. min: Veldwijk skyter utenfor på ny.

90 + 1. min: Brann vinner en corner. Azar Karadas kommer inn for Jakob Orlov. Haugen skrur ballen inn. Men Brann får ikke avsluttet.

90. min: Fredrik Carlsen skyter fra langt hold. Ganske skummelt, men ballen går over mål.

88. min: Gyasi fyrer løs igjen, men denne gangen høyt over mål.

86. min: Oddbjørn Lie kommer inn for Vebjørn Hoff hos Aalesund.

84. min: Sivert Heltne Nilsen får sitt andre gule kort for dagen og dermed marsjordre!

83. min: Peter Orry Larsen kommer inn for Kristoffer Barmen.

82. min: Gyasi kommer rundt på høyrekanten og smeller ballen i mål fra skrått hold. Veldig skrått. 1-1.

78. min: Bismar Acosta må gi til corner i duell med Mos. Piotr får bokset unna til innkast.

77. min: Lars Veldwijk skyter såvidt utenfor.

75. min: Piotr med en fantastisk beinparade på Mos avslutning! Veldig viktig redning der!

74. min: Aalesund bytter ut Thrandarson og setter inn Sondre Fet.

69. min: Kjempesjanse. Headingen til Barmen er på vei mot mål, men et Aalesund-hode får en liten touch på ballen som da såvidt går over.

67. min: Haugen slår gjennom til Orlov som må slenge seg frem med beina i en duell med keeper Lie. Som får vondt og blir liggende nede.

66. min: Amin Nouri legger perfekt inn fra høyre. Orlov timer ganske bra også, men får ikke treff på ballen. Kunne blitt en stor sjanse der.

64. min: Brann angriper og får corner. Haugen skrur ballen utover, men litt for lavt og det blir enkelt for Aalesund å klarere.

63. min: Corneren går rett i klypene på Piotr.

62. min: Lars Veldwijk avslutter via et Brann-bein til corner. Aalesunds første.

56. min: Haugen slår inn. Aalesund klarerer, men Brann får tak i ballen og slår bakover.

54. min: Amin Nouri fyrer løs, går via et Aalesund-bein til corner. Som ender med nok en corner.

51. min: Daniel Braaten får gult kort etter å ha revet ned motstander.

50. min: Haugen slår utover, men linjedommeren mener ballen har vært ute av spill. Lie starter til pipekonsert.

49 .min: Haugen skrur ballen innover i feltet. Spillerne står i kø for å få ballen over streken. Utrolig nok blir det en ny corner!

48. min: Braaten sende Gilli avgårde på venstrekanten. Gilli legger inn, men Aalesund må gi til corner. Lie bokser unna. Nytt innlegg fra Haugen og ny corner.

46. min: Mos sparker i gang 2. omgang her på Stadion. Vito blokkerer et tidlig skudd fra Thrandarson.

PAUSE: Dommer Hobber Nilsen blåser til pause. Brann leder fortjent 1-0.

45. min: Haugen legger inn igjen. Aalesund får ballen ut. Brann får tak i ballen igjen. Ruben Kristiansen lager frispark.

44. min: Haugen skyter. Aalesund blokker til corner. Haugen legger inn, men Aalesund klarerer. Haugen legger inn igjen, Aalesund må gi til ny corner.

42. min: Hoff er for sein inn i Barmen igjen, men Brann blir tildelt fordel mener dommeren.

38. min: Hoff dytter Barmen i rygger. Haugen slår frisparket inn i feltet. Det blir avblåst for offside. Keeper Lie er borte og dytter i Heltne Nilsen. Både Lie og Nilsen får gult kort.

36. min: Haugen tar Branns andre corner på rad. Ballen blir klarert ut til Kristiansen som sentrer videre til Gilli som prøver seg på et skudd, men det går over og til siden for målet.

34. min: Amin Nouri kommer rundt på høyre og slår lavt inn foran mål. Der kommer Kaj Ramsteijn og sklir ballen i mål. 1-0!

29. min: Gilli fyrer løs fra kanten av sekstenmeteren, men får ikke retningen på skuddet, som går utenfor mål.

28. min: Lars Veldwijk legger inn fra venstre, men Piotr slenger seg frem og snapper innlegget.

26. min: Barmen skyter fra 16-17 meter, men Lie redder. Gilli skyter fra skrått hold på returen. Igjen redder Lie. Corneren rekker nesten Acosta når han slenger ut foten, men bare nesten.

21. min: Orlov får frispark 10-15 meter utenfor sekstenmeteren. Haugen legger inn i feltet, men Aalesund får et hode på ballen før keeper Lie får hendene på ballen.

* Brann har hatt det meste av spillet nå etter at Aalesund åpnet friskt.

14. min: Kjempesjanse. Gilli legger inn i feltet. På bakerste venter Barmen som skyter knallhardt. Det ser ut som om keeperen redder med ansiktet!

11. min: Braaten er i godt klyv fremover da han blir hindret og får frispark. Haugen tar frisparket inn i feltet. Ballen havner til slutt hos Gilli som blir dyttet i det han skyter, men får ikke frispark.

09. min: Aalesund spiller Thrandarson i gjennom, men Piotr er fint ute og møter.

07. min: Ruben Kristiansen kaster langt inn i feltet. Barmen stusser og Vito får til en avslutning som går høyt over mål.

06. min: Braaten får frispark ute langs høyrekanten. Haugen skrur ballen utover, men Aalesund header til kast for Brann.

04. min: Daniel Braaten vinner kampens første corner. Haugen legger inn, men Aalesund klarerer. Nouri plukker opp ballen.

02. min: Aalesund kjører på med et tidlig angrep. Skuddet er hardt, men Piotr redder.

01. min: Fredrik Haugen tar avspark. Kampen er i gang.

Nå er det ett minutts applaus for avdøde æresmedlem i klubben, Harald Hvide.

Nystemten avsynges. Det er ikke fult, men det er solgt over elleve tusen billetter til kampen i dag.

Spillerne varmer opp og gjør sine forberedelser før kamp.

1-1: Edwin Gyasi (81.)

11. serierunde Eliteserien. Brann Stadion. 12.019 tilskuere. Dommer: Ola Hobber Nilsen, Nordstrand IF. Gult kort: Sivert Heltne Nilsen, Brann og Andreas Lie, Aalesund.

Brann (4-4-3): Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Vito Wormgoor (k), Bismar Acosta, Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen (Peter Orry Larsen fra 82.) - Daniel Braaten, Jakob Orlov, Gilli Rólantsson.

Aalesund (4-4-2): Andreas Lie - Adam Örn Arnarson, Kaj Ramsteijn, Daniel Gretarsson, Mikkel Kirkeskov - Edwin Gyasi, Fredrik Carlsen (k), Vebjørn Hoff, Aron Thrandarson (Sondre Fet fra 74.) - Lars Veldwijk, Mustafa Abdellaoue.