Brann 2 vant mot bunnlaget

Brann 2 vant 3-1 hjemme mot Aalesund 2 og tok tre viktige poeng mot fornyet 3. divisjonskontrakt.

Med Markus Olsen Pettersen som eneste representant fra A-laget vant Branns unggutter 3-1 hjemme på nymarksbanen mot bunnlaget Aalesund 2 i 3. divisjon mandag kveld.

Valmir Berisha scoret allerede etter fem minutter på en vakker volley-scoring og de oransje holdt ledelsen til pause.

Marius Bildøy utlignet rett etter hvilen fra kloss hold. Brann 2 tok mer over i 2. omgang, men det skulle gå helt til det 78. minutt før ledermålet kom. Håkon Gjerstad scorer sitt femte mål for sesongen etter en god Brann-kontring.

Andreas Fantoft fastsatte resultatet til 3-1 på et godt langskudd fem minutter før slutt.

Brann 2 ligger nå midt på tabellen. Med sine 35 poeng på 7. plass er laget syv poeng foran nedrykksplass og åtte poeng bak Lysekloster på 2. plass.

Neste kamp spilles mot Spjelkavik som kun ligger tre poeng bak Brann 2. Kampen spilles 26. august klokken 14.30 på Spjelkavik stadion. Poeng her er viktig for å holde Aalesund-laget bak seg på tabellen.

Brann 2 - Aalesund 2 3-1 (0-1)

17. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 4. Nymark Kunstgress 04. Dommer: Vebjørn Nord Haugland (Eid IL). Gult kort: Norman Misje Roman, Viljar Birkeland og Andreas Fantoft, Brann.

0-1: Valmir Berisha (5.)
1-1: Marius Bildøy (47.)
2-1: Håkon Gjerstad (78.)
3-1: Andreas Fantoft (85.)

Brann (4-3-3): Markus Olsen Pettersen - Viljar Birkeland, Jonas Fredriksen, Norman Misje Roman, Håvard Foldnes - Eirik Moldenes (Daniel Tørum fra 84.), Andreas Fantoft, Andreas Mjøs - Even Vetås, Håkon Gjerstad, Marius Bildøy.