Børven: - Gjør godt å score igjen

Men Torgeir Børven ergrer seg over at det ikke ble enda en fulltreffer.

Annonse:

Øystese-spissen gjorde Brann til et giftigere angrepslag da han kom på banen ved halvtid i treningskampen mot Malmö lørdag. Etter 15 minutter scoret han også Branns eneste mål i oppgjøret som endte med 1-2-tap.

En heading fra Vito Wormgoor etter en Fredrik Haugen-corner havnet på bakerste stolpe der 25-åringen var godt plassert og scoret sikkert.

- Det gjør godt å score igjen. Men vi taper, til tross for at vi er fullt på høyde med Malmö, sier Børven som en påminnelse om at scoringen hans ikke fikk betydning for kamputfallet.

- Vi er i rute

Han mener Brann fort kunne reist hjem med et uavgjort resultat mot det svenske mesterlaget:

- Vi spiller en god kamp der vi klarer å låse av Malmö og presser de bra. Men de utnytter sjansene sine bedre. Der ligger vel forskjellen, mener Brann-spissen.

Det gledelige er at vi holder følge med Malmö

— Torgeir Børven

Han påpeker uansett at det er svært nyttig å møte et topplag og se hva som skal til for å matche de beste lagene i Norden.

- Vi er i rute med tanke på seriestarten og har dessuten fortsatt litt tid på oss. Det gledelige er at vi holder følge med Malmö og skaper en god del sjanser mot dem. Forskjellen er som sagt at motstanderens utnytter mulighetene bedre, oppsummerer Børven.

Skulle gjerne scoret flere

Han innrømmer at han gjerne skulle scoret en gang til den omgangen han spilte:

- Jeg har vel to muligheter i tillegg til scoringen. Den ene som går i tverrliggeren er stor, og kanskje skulle jeg sentret til Steffen (Lie Skålevik) i stedet, innrømmer Branns målscorer etter kampen.

Han har scoret to ganger på sine tre treningskamper så langt denne vinteren. Neste sjanse kan komme mot Åsane neste helg. Deretter er det La Manga-tur og kamper mot Viking og FK Haugesund.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: