Bli med på fotballcamp i vinterferien

Brann arrangerer fotballcamp for gutter og jenter født 2004-2007 i vinterferien.

Vi skal starte opp med fotballcamper og begynner allerede i skolens vinterferie i uke 9. Vinterens fotballcamp er åpen for gutter og jenter født 2004-2007.

Vi garanterer spillerne interessante og lærerike treninger hver dag. Spillerne får treningsutstyr fra Nike. Vi serverer også lunch hver dag.

Fokuset på treningene vil være tekniske ferdigheter som å føre, vende, finte, drible, pasning, mottak, medtak, skudd og selvsagt score mål. Siste dag (torsdag) vil vi ha en turnering for spillerne. Treningene vil bli ledet av skolerte instruktører og trenere fra utviklingsavdelingen til Brann.

Alle kan delta, men vi har et krav om at de som melder seg på er motiverte, glade i fotball, ønsker å forbedre seg og liker å trene. Vi skal repetere øvelsene og de ulike teknikkene for å få spillerne til å utvikle seg raskt.

Campen begynner mandag 27. februar og varer til torsdag 2. mars.

Vi begynner 09.00 og avslutter klokken 15.00 hver dag. Fra 09.00 til 10.00 vil det være fri aktivitet før det er to treninger med lunch i mellom senere på dagen. Fra 14.30 – 15.00 er det fri aktivitet igjen.

Treningene vil foregå på kunstgresset på Nymark.

Påmelding:

Pris for fire dager: 2500 kroner inkludert Nike treningsutstyr. Utstyrspakken inneholder shorts, bukse, T-skjorte, genser, sokker, fotball og sekk fra Nike og har en utsalgspris i butikk på cirka 1600 kroner.

Det er 20 prosent rabatt for søsken eller om man melder på flere enn fem stykker fra samme klubb.

Vi har mål om å samle alle spillerne allerede søndag 26. februar for å dele ut utstyret slik at spillerne kan trene i dette hver dag under fotballcampen. Mer info kommer når det nærmer seg.

Betalingsfrist: Fredag 17. februar.

Når du er tildelt plass vil du få tilsendt informasjon om innbetaling med kontonummer. Vi kontakter deg!

For spørsmål angående fotballcampen kontakt tarjei@brann.no

Velkommen!

Påmeldingsfristen er nå gått ut.

Annonse fra Eliteserien: