Barmen: - Kunne like gjerne blitt 4-4

Kristoffer Barmen var en av mange Brann-spillere med fete sjanser mot eliteserierivalen fra Sogndal.

Som man ser i videosammendraget fra kampen på Brann.no nå, så var det en sjansebonanza av dimensjoner da Brann avsluttet oppholdet på Gran Canaria med 0-0 mot Sogndal.

Brann kunne - og burde sannsynligvis - vunnet oppgjøret. Men de største sjansene til Sogndal var også av det fete slaget, så Brann kunne også tapt.

Det er midtbanemann Kristoffer Barmen enig i:

- Den ene sjansen i 1. omgang som var fryktelig nære ved å gå inn tror jeg kom fra en Sogndal-spiller og ville i så fall vært et selvmål. Men jeg hadde en volley i 1. omgang pluss enda et skudd jeg kunne scoret på. Vi hadde nok av muligheter, oppsummerer Barmen.

I 2. omgang var mange frempå og ville avgjøre kampen, og spesielt Torgeir Børven og Deyver Vega hadde fete muligheter.

 - Det kunne like gjerne blitt 4-4. Det er sjanser i hytt og pine begge veier. At vi ikke scorer er helt utrolig. Men det er utrolig at Sogndal ikke scorer heller, ler Barmen.

Uten tap så langt

Med 0-0 mot Sogndal har Brann to seirer og én uavgjort på vinterens tre første treningskamper. De spillerne Brann.no snakket med etter kampen mandag mener laget er i rute.

- Ja, det føler jeg absolutt. Vi jobber videre med det som gjorde at vi tok mange poeng i fjor, forklarer Barmen.

Tirsdag trener laget sin siste økt før hjemreise. Etter to harde treningsuker og to kamper på Gran Canaria ser han frem til og komme hjem og trene på egenhånd et par dager.  

- Det var lenge siden vi hadde trent på gress da vi kom hit, men det var viktig å få disse to ukene nå. Når man nærmer seg slutten av en treningsleir er det alltid litt hardt, for vi har trent tøft her nede. Jeg ser frem til noen roligere dager, innrømmer midtbanespilleren.

Neste treningskamp er mot svenske Malmö på bortebane 25. februar (avspark klokken 15.00 på Gamla IP stadion).

Seriestarten er 2. april, men glem ikke Unicef Mesterfinalen mot Rosenborg 29. mars på Stadion. Alle med partoutkort får den inkludert.

Kjøp partoutkort 

Annonse fra Eliteserien: