Bamba: - Viktig med tre poeng

Daouda Bamba strålte etter scoring og seier, men tenker allerede på neste trening.

Annonse:

Med scoring og seier i sin første kamp fra start, var Daouda Bamba naturlig svært glad og fornøyd med sin egen og lagets prestasjon. For hans del var det viktigst med de tre poengene.

- Ja, det var herlig med scoring, men det viktigste var seier og tre poeng. Vi skal ikke glemme at Haugesund er et veldig godt lag og det var et lokalderby. Dette var en utrolig viktig og sterk seier, sier Bamba.

- Det beste publikummet i Norge

Bamba ville også berømme publikums innsats. Det var mer enn 1500 Brann-supportere på Haugesund stadion i kveld. Og de ga lyd fra seg.

- Det var helt vanvittig stemning. Kristiansund-fansen er gode, men Brann-fansen er på et helt annet nivå. De er helt fantastiske og er etter min mening det beste publikummet i Norge, sier Bamba.

Fokus på neste trening

Strålende seier og tabelltopp til tross, Bamba har ingen planer om å ta av eller hvile på laurbærene. Han tenker allerede på neste trening.

- Fokuset mitt er ikke på Sandefjord-kampen, men på neste trening. Kampen spilles ikke før i helgen, og vi har trening hver dag frem til det. Det var herlig å vinne denne kampen, men fra og med i morgen er det full fokus på å trene og å bli bedre, avslutter dagens første målscorer.

Annonse fra Eliteserien: