Syvmålsseier mot Austevoll

Brann scoret hele syv ganger i 1. runde av cupen mot Austevoll.

SLUTT: Brann vinner komfortabelt 7-0 mot Austevoll.

88. min: Dobbeltsjanse. Først Orlov, deretter Skålevik. Men Gjøvåg redder begge forsøkene.

87. min: Jakob Orlov header rett utenfor.

86. min: Deyver Vega får også være med. Han legger på til 7-0 for Brann!

84. min: Brann kontrer. Orlov finner Steffen på løp foran mål. Han slenger seg frem og ballen går kontant i mål. 0-6.

83. min: Austevoll får sin største sjanse, men Horwath redder med ansiktet!

81. min: Etter litt frem og tilbake blir Azar felt. Brann får straffe. Marius Bildøy setter straffen høyt og utagbart i mål. 0-5.

80. min: Nok en gang nekter Gjøvåg Orlov scoring! Ny corner.

78. min: Gjøvåg med god redning fra avslutningnen til Orlov. Corner Larsen header utenfor.

76. min: Skålevik vinner ballen tilbake høyt i banen og spiller gjennom til Stenevik som legger ballen til side for Gjøvåg. 0-4!

75. min: Gult kort til Vidar Ari Jónsson etter å ha vist litt mye knotter i en takling.

72. min: Gjøvåg bokser ut, samtidig som hjemmelaget får frispark.

71. min: Nouri legger inn på bakerste. Orlov header den rett på Gjøvåg fra skrå vinkel. Corner.

69. min: Innlegget fra Vega blir alt for lavt og går rett i beina på Austevoll-forsvaret.

68. min: Marius Bildøy blir klippet ned. Frispark til Brann halvveis inn på Austevolls banehalvdel.

67. min: Storebø til Skår, som avslutter like til side for mål.

66. min:  Kurt Hovland går ut og Paal Mangor-Jensen kommer inn for hjemmelaget.

62. min: Nouri legger inn mot bakerste stolpe, men Austevoll klarer å holde Branns spisser unna ballen.

59. min: Skår blir liggende nede etter en duell med Jónsson. Kommer seg opp igjen.

58. min: Orlov spiller gjennom til SKålevik. Der er Gjøvig god i en mot en-situasjonen.

53. min: Kasper Skaanes må ut. Inn kommer Marius Bildøy.

51. min: Nouri kaster langt til Skålevik som kommer til skudd, men ballen går via Dale til keeper Gjøvåg.

49. min: Skaanes kommer seg opp igjen, men halter litt rundt nå.

48. min: Skaanes blir tatt på midten og blir liggende med smerter.  Martin Veivåg får gult kort for forseelsen.

46. min: Steffen Lie Skålevik sparker i gang 2. omgang. Jónsson har gått ned på venstreback. Nouri har gått over til høyrebacken. Brann spiller nå med fire bak.

PAUSE: Dommeren blåser til pause.

45. min: Ny corner til Brann. Jónsson slår til Azar som header i tverliggeren. Jonas Grønner header ballen i mål på returen.

44. min:  Orlov og Skålevik går litt i veien for hverandre i feltet, slik at ingen av dem kommer til avslutning. Her kunne man med fordel få avsluttet.

39. min: Ny corner til Brann. Jónsson legger inn mot midten, men AIK klarerer. Brann vinner tilbake ballen.

36. min: Azar Karadas header ballen i mål på bakre stolpe etter corner fra Jónsson. 0-2!

35. min: Jónsson finner Stenevik som avslutter. Ballen går via et bein til corner.

33. min: Vega med fint driv fremover. Finner Orlov på løp. Svensken får ikke skikkelig treff og ballen spretter utenfor mål.

32. min: Amin Nouri prøver seg på et langskudd. Et godt forsøk som går litt for høyt.

30. min: Austevoll kommer til en sjanse ved Hovland. Deres største til nå.

27. min: Vega bryter på midten og spiller frem til Steffen Lie Skålevik som setter ballen til side for keeper. 0-1!

25. min: Vega skaffer Brann en ny corner. Jónsson legger inn mot midten. Karadas må ta et steg bakover for å få headet og får dermed ikke kraft eller presisjon over headingen.

24. min: Horwath må ut og heade utenfor sekstenmeteren på et gjennomspill til Tord Skår. Kunne blitt farlig der!

22. min: Nouri slår inn fra sin venstreposisjon. Corner til Brann. Blir ikke farlig den heller, men Brann vinner tilbake ballen og får startet bakfra.

21. min: Kurt Hovland kommer inn i feltet, prøver på noe som ligner på en blanding av lobb og innlegg. I alle tilfeller går ballen over mål. Austevolls første farlighet der.

20. min: Vega legger tilbake til Skaanes som skyter fra langt hold. Et godt forsøk som går litt for høyt.

19. min: Vega legger inn i feltet fra venstre. Skålevik header over.

17. min: Nouri legger inn i feltet, men ballen går helt inn til keeper Simen Bratten Gjøvåg.

15. min: Storebø sleiver en klarering til corner. Jónsson legger inn mot midten av feltet. Jonas Grønner svever høyest og header rett utenfor. God sjanse!

14. min: Vega legger hardt inn mot første stolpe. Igjen er Larsen nærmest, men får ikke skikkelig treff på ballen denne gangen heller.

12. min: Innlegget går helt bak i feltet hvor Grønner får til en slags heading, men ballen går i hodet på Alexander Dale.

11. min: Grønner slår en lang pasning i bakrom til Vega som prøver å slå inn, men igjen blir det corner til Brann.

07. min: Halldor Stenevik blir felt et stykke utenfor sekstenmeteren litt mot venstresiden. Vidar Ari Jónsson legger inn i feltet. Peter Orry Larsen får nesten godt treff med hodet, men ballen går litt utenfor.

06. min: Halldor Stenevik mottar ballen på løp inn i feltet, men innlegget blir blokkert til corner. Den blir klarert av hjemmelaget.

03. min: Brann får kampens første corner. Islendingen Jónsson tar den. Innlegget går lavt og treffer Larsen som legger tilbake til Jónsson. Den neste pasningen blir en feilpasning.

02. min: Deyver Vega kommer ut på venstrekanten og får lagt inn. Orlov header tilbake i feltet, men AIK klarerer.

01. min: Hjemmelaget sparker i gang kampen.

Brann har svarte overdeler, men røde shorts og sokker. Dette fordi Austevoll har svarte shorts og sokker.

Da er lagene på vei inn på banen. Azar Karadas går fremst blant Brann sine menn, det betyr at han er dagens kaptein.

Reservene og trenerne er i ferd med å finne sine plasser på benken.

Vidar Ari Jónsson spiller høyre vingback i sin debut for Brann. Peter Orry Larsen spiller høyre indreløper.

Det er sol på banen nå før avspark, men en litt kald vind.

Brann spiller i sine svarte bortedrakter. Austevoll spiller i sine oransje hjemmedrakter.

Deyver Vega (86.)

1. runde NM Telenor Cup. Austevoll nye Kunstgress. Dommer: Jan Morten Tennøy (Nore Neset IL). Gult kort: Martin Veivåg, Austevoll og Vidar Ari Jónsson, Brann.

Austevoll (4-5-1): Simen Bratten Gjøvåg - Martin Veivåg, Øystein Aarnes Storebø, Alexander Dale, Øystein Eidsheim - Frode Storebø, Kurt Hovland, Inge André Rabben, Joachim Bjånesøy, Steffen Skår - Tord Harald Skår.

Benken: Christer Haugland Bjånesøy, Ole Hovland Storebø, Christian Møgster, Paal Mangor-Jensen, Emil Økland, Christian Haugland Mikkelsen, Steffen André Skår.

Brann (3-5-2): Alex Horwath - Jonas Grønner, Azar Karadas, Amin Nouri - Vidar Ari Jónsson, Peter Orry Larsen, Kasper Skaanes (Marius Bildøy fra 53.), Deyver Vega, Halldor Stenevik - Jakob Orlov, Steffen Lie Skålevik.

Husk Branns hjemmekamp mot Viking på lørdag. Kampstart klokken 18.00.