Årets første seier for Brann 2

Brann 2 slo Lysekloster 3-1 og tok sin første trepoenger i årets 3. divisjon tirsdag.

Marius Bildøy har vært ute med skade i sesonginnledningen, men fikk sin sesongdebut i tirsdagens oppgjør mellom Brann og Lysekloster på Nymark. Han brukte bare 21 minutter på lage 1-0 til Brann.

Et flott raid av Eirik Moldenes på Branns høyre side endte med en retur fra keeper som Bildøy plukket opp. Fra 16-meterstreken hamret han ballen inn i keeperens høyre hjørne.

En flott scoring og en herlig start på kampen!

Minuttet etter doblet Andreas Mjøs Branns ledelse til 2-0. Igjen var Moldenes sentral. Fra kloss hold kjempet Mjøs ballen under keeper og i mål. Brann hadde fått en kjempestart på kampen. Selv om Lysekloster hadde ganske mye ballinnehav, slet de med å skape sjanser i innledningen.

Lysekloster reduserte

Så begynte bortelaget å yppe seg. Lysekloster er blant opprykksfavorittene, og viste litt sine kvaliteter da de reduserte til 1-2 i det 35. minuttet. Målscorer var tidligere Brann-junior Vladan Radoijkic.

I 2. omgang fortsatte de erfarne spillerne fra Lysekloster å jage etter utligningen. De var nære på et par ganger, uten at det resulterte i scoring.

I stedet økte Brann ledelsen. Ti minutter før full tid kom ungguttene på en perfekt kontring. Moldenes gikk på et nytt raid før han sendte ballen til Mjøs. Han fant Bildøy som sendte ballen i krysset og ble dermed tomålsscorer i comebacket.

Kampen endte med en etterlengtet og sterk 3-1-seier til Brann 2. Fra A-stallen spilte Markus Olsen Pettersen og Jonas Grønner.

Fakta

Brann 2 - Lysekloster 3-1 (2-1)

6. serierunde Norsk Tipping-ligaen avd 4. Nymark kunstgress. Dommer: Ruben Haugland, Tertnes. Gult kort: Denis Ljubovic (Lysekloster).

1-0: Marius Bildøy (21.)
2-0: Andreas Mjøs (22.)
2-1: Vladan Radojkic (35.)
3-1: Marius Bildøy (80.)

Brann (4-3-3): Markus O. Pettersen -  Nicholas Marthinussen, Normann Misje Roman, Jonas Grønner, Håvard Foldnes - Emil Kalsaas, Andreas Mjøs, Jonas Fredriksen (Håkon Gjerstad fra 89.) - Eirik Moldenes, Aune Heggebø, Marius Bildøy.