Æresmedlem Harald M. Hvide er gått bort

Vil bli hedret av publikum på hjemmekampen mot Aalesund.

I løpet av klubbens lange og stolte historie er kun 26 personer utnevnt til æresmedlemmer i Brann. Hvide var én av disse.

Han døde sist uke, 91 år gammel.

Hvide var i løpet av sine mange år i klubben medlem i både ski- og hyttestyret. Han satt også i klubbens juniorstyre, og var mangeårig medlem av stadionstyret og hovedstyret.

Han var formann i perioden 1969-1971. For innsatsen sin mottok han klubbens hedersmerke, og i 1984 ble han utnevnt til æresmedlem.

Hvide var fast tilskuer på Branns hjemmekamper, og han var til stede på hjemmekampen mot Viking tidligere denne måneden, kort tid før han døde. Han var også hyppig å se på lunsjene til gamlekarene om tirsdagene.

- Harald Hvide gikk ofte gjennom gangene på Stadion om tirsdagene for å slå av en prat før han spiste lunsj med gamlekarene. En hyggelig og interessert Brann-venn som virkelig brydde seg om klubben. På kampdag hadde han sin faste plass på Altanen sammen med de andre klubbveteranene, forteller daglig leder Vibeke Johannesen.

I samråd med familien ønsker Brann å hedre hans minne på neste hjemmekamp.

- Som æresmedlemmer har Hvide gjort en særskilt innsats for Brann. Da blir det naturlig å markere hans bortgang på Stadion, påpeker Johannesen.

Annonse fra Eliteserien: