Børven avgjorde mot Las Palmas

Brann vant 1-0 mot Las Palmas B. Torgeir Børvens mål rett før pause var kampens eneste.

Brann vant 1-0 mot Las Palmas sine reserver etter scoring av Torgeir Børven mot slutten av 1. omgang.

SLUTT

90 + 1. min: Andreas Fantoft får spille de siste sekundene for Sivert Heltne Nilsen.

90.min: Marius Lurer av en back, men ballen går ut til utspark.

89. min: Viljar Birkeland kommer inn for Amin Nouri nå de siste minuttene.

88. min: Corner til hjemmelaget. Karadas rydder unna.

87. min: Haugen slår inn, men de gule klarerer og kontrer. Bildøy er nede og rydder opp.

86. min: Haugen finner Bildøy på løp langs høyrekanten. Unggutten legger inn lavt foran mål. Hjemmelaget klarerer til corner. Ny corner.

83. min: Las Palmas prøver seg fra langt hold. Rett i klypene på Ranmark. De gule ser ut til å øke tempoet noe nå.

82. min: Ranmark må i aksjon. Flott reaksjonsredning på en hard heading fra kort hold.

78. min: Orlov får en dytt i ryggen. Haugen slår ballen inn i feltet. Karadas rager høyest og får til en heading, men ballen går litt til side for mål.

75. min: Brann bytter ut Alex Horwath og setter inn gjestespiller Mathias Eriksen Ranmark. Marius Bildøy kommer inn for Deyver Vega.

74 .min: Las Palmas gjør tre bytter, inkludert keeper.

71. min: Vega spiller Nouri fint gjennom. Amin slår inn i feltet i retning Stenevik, men en Las Palmas-forsvarer får snappet ballen før den kommer så langt.

69. min: Småfarlig når Gilli legger inn i feltet og finner Haugen, som smeller til. Ballen havner hos Stenevik som ikke får treff på ballen.

67. min: Horwath plukker fint et innlegg fra høyresiden til Las Palmas.

64. min: Gult kort til Las Palmas spiller for takling på Haugen. Frisparket når nesten Karadas på bakerste, men keeper får såvidt fingrene på ballen.

61. min: Corner til Brann. Fredrik Haugen skal ta sin første i kampen. Keeper mister og Orlov setter ballen i mål, men dommeren annullerer for angrep på keeper.

59. min: Skuddet skrus rundt muren og Horwath må gi retur, som han selv henter inn igjen.

58. min: Nytt frispark til Las Palmas i farlig posisjon. Ca. 20 meter. Castaño står klar igjen.

57. min: Virker som Las Palmas har et fysisk sterkere lag nå i 2. omgang.

56. min: Frispark. Castaño dytter ballen bakover og neste mann skyter hardt rett i muren.

55. min: Lite som skjer nå. De gule triller ball. De røde jager. Helt til Gilli feller en motspiller rundt 16-meteren.

53. min: Brann aggresive. Haugen lager frispark. Las Palmas triller ball.

50. min: Fredrik Haugen har startet omgangen med å vri spillet på midten en rekke ganger.

46. min: Las Palmas B sparker i gang 2. omgang.

Azar Karadas og Jonas Grønner tar plass i midtforsvaret, Gilli Rólantsson tar plass på venstrebacken. Fredrik Haugen og Halldor Stenevik spiller indreløper. Steffen Lie Skålevik overtar venstrekanten, Jakob Orlov spiller midtspiss.

Nouri, Vega og Sivert starter 2. omgang, resten av utespillerne byttes ut.

Det meldes om at Brann skal bytte hele syv spillere i pausen.

LasPalmasB-1Pause

45. min: Vega blir tatt bakfra og får frispark. Litt dytting påfølger.

41.min: 0-1! Sivert Heltne Nilsen vinner ballen høyt i banen, finner Barmen som spiller til en umarkert Torgeir Børven. Han tar en skuddfinte før han setter ballen i åpent mål fra kort hold.

39. min: Castaño prøver seg med en frekkis fra 50 meter som Horwath virkelig må strekke seg etter for å redde. Første corner til Las Palmas. Den ender ikke med noen farligheter.

37. min: Børven spiller over Las Palmas forsvar til Barmen, som blir avblåst for offside.

32. min: Larsen spiller fint gjennom til Barmen som ikke ser Braaten til venstre, men går mot mål selv og skyter fra langt hold. Ballen går over mål.

31. min: Også denne gangen blir corneren litt for kort, og Las Palmas får klarert.

30. min: Vega skrur utover, får ballen tilbake, og får ny corner.

29. min: Kristiansen og Braaten spiller fint sammen, Braaten kommer inn i feltet, men blir hindret og får corner.

28. min: Kampens klareste offside. Betancourt fem meter foran Branns forsvarslinje der.

26. min: Børven header unna frisparket, og blir selv felt høyere opp på banen senere i angrepet.

25. min: Amin Nouri feller motspiller midt på egen banehalvdel. Frispark til Las Palmas B.

23. min: Godt innlegg fra Vega på høyresiden. Peter Orry Larsen er høyest i feltet, men headingen går utenfor.

22. min: Braaten sentrer framfor å skyte i god posisjon. Ballen går til Børven som spiller videre mot høyre. Der var det ingen.

20. min: Daniel Braaten forserer langs venstrekanten, går forbi backen, men må nøye seg med innkast.

14. min: Bismar Acosta er for sent ute og takler hardt. Det resulterer i gult kort.

12. min: Braaten angriper fint og spiller en kort pasning til Børven som nesten tråkler seg forbi siste mann, men bare nesten.

09. min: Brann kjører høyt og aggresivt press. Vinner stadig ballen høyt oppei banen.

08. min: Brann med kampens første corner. Deyver Vega skrur ballen utover. Innlegget blir for dårlig.

07. min: Las Palmas med første skikkelige angrep, men innlegget fra Valeron går bak mål.

05. min: Nytt langskudd fra Vega. Igjen går skuddet høyt over.

04. min: Deyver Vega prøver seg med et langskudd. Går lang og høyt over.

03. min: Brann får kampens første frispark. Deyver Vega blir felt på egen banehalvdel.

01. min: Kristoffer Barmen tar avspark.

Det skal taes lagbilder før avspark også. I tillegg skal det taes et fellesbilde før avspark.

Brann spiller i sine røde hjemmedrakter. Las Palmas B spiller i gule drakter og blå shortser.

Kampstart er noe forsinket. Men lagene er nå på vei ut fra garderoben.

Trener for Las Palmas B lag Manolo Márquez stiller med sitt lag fra spansk 3. divisjon. Det ser ikke ut til at han har fått låne noen spillere fra førstelaget til denne kampen.

Det er 21 grader og sol, med en liten bris her nå før avspark.

Vito Wormgoor er Branns kaptein også i denne kampen.

Kjøp partoutkort

Las Palmas B - Brann 0-1 (0-1)

0-1: Torgeir Børven (41.)

Treningskamp, Estadio Municipal de Maspalomas, Gran Canaria. Dommer: Ramon Alexis Mederes Barroso. Gult kort: Bismar Acosta, Brann, en Las Palmas-spiller.

Las Palmas B: Benito, Jesus, Sito, Alvaro (k), Dani Martin, Pablo, Joel, Castaño, Jeremy Betancourt, Nico, Yeremy Valerón.

Benken: Alex Cruz, Benji, Juan, Quintana, Arisay, Nebay, Godoy, Carlos Gonzalez, Raúl Aleman, Alejo, Edu.

Brann (4-3-3): Alex Horwath (Mathias Eriksen Ranmark fra 75.) - Amin Nouri (Viljar Birkeland fra 89.), Vito Wormgoor (k) (Jonas Grønner fra 45.), Bismar Acosta (Azar Karadas fra 45.), Ruben Kristiansen (Gilli Rólantsson fra 45.) - Peter Orry Larsen (Halldor Stenevik fra 45.), Sivert Heltne Nilsen (Andreas Fantoft fra 90), Kristoffer Barmen (Fredrik Haugen fra 45.) - Deyver Vega (Marius Bildøy fra 75.), Torgeir Børven (Jakob Orlov fra 45.), Daniel Braaten (Steffen Lie Skålevik fra 45.).