Slik kjøper du billett til sesongens fire siste kamper

Kjøp pakken med sesongens fire siste kamper slik at du ikke går glipp av den spennende serieinnspurten på Stadion. Men først blir det jubileumskamp mot Sandefjord 23. september.

I sommer ble det lagt ut 500 billetter til alle høstens kamper. Billettene til Rosenborg og Odd forsvant først. Eneste mulighet du har til å sikre deg billett til disse kampene akkurat nå, er ved å kjøpe en billettpakke.

Enkeltbilletter legges ut senere

Dersom du kun er interessert i én enkelt hjemmekamp må du ta sjansen på å vente til billettsalget for den gitte kampen åpner. Salgsstart for gjenværende billetter til Rosenborg er 7. oktober og Odd 4. november. 

Eneste måte å unngå billettangst på, er å kjøpe en pakke som sikrer deg fast plass til best pris nå. Billettene til 16. mai forsvant på under ett døgn, så det kan fort straffe seg å vente.

Neste hjemmekamp

Bli med på jubileumskamp når Brann møter Sandefjord søndag 23. september klokken 18.00. Brann fyller 110 år 26. september og lager litt ekstra fest på kampen mot Sandefjord.  

Kjøp billett

Sesongens fire siste

Med denne pakken sikrer du deg plass på de fire siste hjemmekampene for året. Det blir et toppoppgjør mot Rosenborg og ikke minst serieavslutning mot Odd lørdag 24. november.

Priser:
Voksen1120,-
Barn520,-
Honnør640,-
Bataljonen 840,-
SPV Premium   1640,-

Kjøp pakken

Merk: Det er ikke mulig å kjøpe pakker på fritt setevalg på Frydenbø nedre felt A og D.

Annonse fra Eliteserien: