Brann - Nest-Sotra 2-2: Tifo

Praktisk info kampdag

Vil du gjøre dagen magisk, tar du turen til Stadion på kampdag.

Portene åpner én time før kampstart

Inngangene åpner en time før kampstart. Vi anbefaler deg å være ute i god tid, slik at du slipper å høre at kampen starter mens du står i køen utenfor.

Billettboden åpner tre timer før kampstart

Billettboden åpner tre timer før kampstart. Erfaringsmessig er det mest kø i timen før kamp, så vi anbefaler deg å være ute i god tid.

Kjøpe billett

På kampdag gjelder ordinære priser. Frem til dagen før får du billetter til en rabattert pris, så vi anbefaler deg å sikre deg plass på Stadion i god til før kampdag.

Reservasjoner

Reserverte billetter må hentes senest en time før kampstart. Alle reservasjoner som ikke er hentet innen da blir fristilt og solgt. Billetter hentes i Billettluken på kampdag, som åpner tre timer før kamp.

Komme seg til kamp

Brann har ikke tilrettelagt parkering for besøkende på kampdag. Kommer du med bil må du finne en egnet parkeringsplass borte fra Stadionområdet, eller ta Bybanen som stopper rett ved Stadion

Kiosk

Kioskene på Stadion tilbyr, drikke, snacks, kaffe og pølser på kampdag.

Pub

Bakrommet pub finner du på Sparebanken Vest-tribunen. Bakrommet Pub er åpen for alle én time før kamp og frem til kampstart. I pausen er det kun supportere med billetter og partoutkort på Sparebanken Vest-tribunen som kan benytte puben. Etter kamp er den igjen åpen for alle.

Brannbutikken

Brannbutikken åpner tre timer før kampstart. Her finner du alltid gode tilbud og supportereffekter.

Annonse fra Eliteserien: